Anket: Yamaha Ybr 125 Mi Apache Tvs 150 mi ?
- Katılımcı sayısı
- 101. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yamaha YBR-125
-
Tvs Apache 150
Yamaha Ybr 125 Mi Apache Tvs 150 mi ?
Reklamlar
-
Yamaha Ybr 125 Mi Apache Tvs 150 mi ?
Reklamlar
-
ybr. ybr. ybr. neden mi? denemek amacıyla kuzenimle 3 günlüğüne motorumu takas ettim (bende ybr, kuzende bisan-lifan motocup 100 var) anladımki, işçiliğiyle, motorunun balansıyla, gidişiyle, frenleriyle, v.s. hiçbir çinli ybr ile ile karşılaştırılamaz. (cbf ve cbr hariç)
diyeceksiniz ki kardeşim tvs hindistanlı, şöyle iyi böyle iyi diye,
Şıracının şahidi bozacıdır...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
bence tvs.. tamam ybr ye laf yok ama tvs daha karizmatik heybetli duruyo.... direksiyon sınavına arkadaşımın ybr si ile girmiştim çok hoş motor ama çok ince duruyo..bana göre değil..
-
[Y]amaha [B]rillant [R]iding
abimle ortaklaşa kullanıyorum motor 28000 kmde bakım masrafları dışında ek masraf açmadı
-
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
bence tvs.. tamam ybr ye laf yok ama tvs daha karizmatik heybetli duruyo.... direksiyon sınavına arkadaşımın ybr si ile girmiştim çok hoş motor ama çok ince duruyo..bana göre değil..
ince motor sana göre değil ama ybr'den de ince olan cbr'ı kullanıyorsun
tvs nin oturuş açısı çok garip ve titreşimli bir motoru var
-
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
bencede tvs apache
-
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
1 Tvs çin malı değil Ve bunu hiç bir allahın kuluda diyemez.
2 Apachenin her şekilde ybr den üstün olduğu açıklanmış bir makine
3 Herkezin görüşü farklıdır eğer senin boyun apacheye göre uzun veya kısa ise tabiki oturuş pozisyonu sana farklı gelir
şayet bana çok rahat ve düzgün geliyor.
4 Rahatlık olarak cbf-ybr-apache 100 km yol gittikten sonra hangisinde daha az popo ağrısı çekiyosun istersen bir dene gör
5 Çin malına laf etmeyi biliyosun ama hiç kafanı eyip motorunun ön maşasının oraya baktınmı ? Kocaman MADE İN CHİNA yazıyor
en azından bizim motorumuz hala kendi ülkesinde üretiliyor
iyi akşamlar
arkadaşım hintli olduğunu biliyorum. şimdi cbr ve yzf125r da çin de üretiliyor diye onlar da mı kötü. bmw bile f650gs nin motorunu Loncin'e ürettiriyor.
Gelelim konuya. Yamaha da Jianse'ye üretim yaptırıyor.
kastettiğim apache nin kötü olduğu değil, ybr'den iyi olmamasıdır...
ayrıca kalite nicel değil NİTEL dir
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
arkadaşım hintli olduğunu biliyorum. şimdi cbr ve yzf125r da çin de üretiliyor diye onlar da mı kötü. bmw bile f650gs nin motorunu Loncin'e ürettiriyor.
ek bilgi olsun. yzf italyada üretiliyor.cbr 125 de tayland da
-
Peki ben bunları anladım'da sen ybr nin apacheden iyi olduğu kanısına nasıl vardın
-
tvs ciler tvs diyecek ybr ciler ybr diyecek sabaha kadar surer bu :D
bugun baya uzun bı yol yabtım resmen kros yabtım :D apachem yuzumu kara cıkarmadı canavar gıbı harbıden masallah deyıp oksadım hep benzın deposunu
artı popom felan agrımadı
-
trhakan adlı üyeden alıntı
tvs ciler tvs diyecek ybr ciler ybr diyecek sabaha kadar surer bu :D
bugun baya uzun bı yol yabtım resmen kros yabtım :D apachem yuzumu kara cıkarmadı canavar gıbı harbıden masallah deyıp oksadım hep benzın deposunu
merak etme hocam çıkarmazda
-
Peki ben bunları anladım'da sen ybr nin apacheden iyi olduğu kanısına nasıl vardın
nasıl mı anladım? anlamadım. çünkü genelleme yaptım, sen apache'nin kötü anlamı olduğunu çıkardın ve çekişmeye dönüştü. benim savunduğum malzeme kalitesidir. hangisi daha iyi derken bu kastedilmektedir. diyeceksin ki ben cbr'a kafa tutuyorum ybr yetişemez bana; evet haklısın fakat yakıt tüketimini de göze almak lazım. bir kısmı yokuş aşağı boşta giderek sabit 80 km/s, düzlükte 65 km/s rampada tek kişi yüksüz 165 km yolu 8 liralık benzinle gittim bu yaz
eminim tvs nin de iyi yönleri vardır...
-
sonuna kadar guvenıyorum cıkarmaz sesınden belli bugun bıde bakım yabtırdım yenı mama aldım zıncırıde yagladım ohh keyfıne dıyecek yok
-
nasıl mı anladım? anlamadım. çünkü genelleme yaptım, sen apache'nin kötü anlamı olduğunu çıkardın ve çekişmeye dönüştü. benim savunduğum malzeme kalitesidir. hangisi daha iyi derken bu kastedilmektedir. diyeceksin ki ben cbr'a kafa tutuyorum ybr yetişemez bana; evet haklısın fakat yakıt tüketimini de göze almak lazım. bir kısmı yokuş aşağı boşta giderek sabit 80 km/s, düzlükte 65 km/s rampada tek kişi yüksüz 165 km yolu 8 liralık benzinle gittim bu yaz
eminim tvs nin de iyi yönleri vardır...
bundan 1 ay önce 2 kişi baya uzun rampalı bir yol yaptım 25 TL lik benzin aldım yola çıkmadan gittiğim yerde baya dur kalk yaptım şehir içi dolaştım gezi için gitmiştim sonra geri döndüm 300 küsür km yol yaptım 25 TL lik benzinle yakıt konusunda apachede baya bir cimri
-
bundan 1 ay önce 2 kişi baya uzun rampalı bir yol yaptım 25 TL lik benzin aldım yola çıkmadan gittiğim yerde baya dur kalk yaptım şehir içi dolaştım gezi için gitmiştim sonra geri döndüm 300 küsür km yol yaptım 25 TL lik benzinle
yakıt konusunda apachede baya bir cimri
osmaniyeye ne yakıyor bi denesen diyorum yakın zamanda
-
-
az kaldı halilim 2-3 haftaya kadar merak etme hep aklımdasın sen
oraya yakmaz çok düzlük yol
tamam beklerim her zaman . ne zaman ayarlarsan gel hep müsaitim
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
tamam beklerim her zaman . ne zaman ayarlarsan gel hep müsaitim
teşekkürler merak etme seni birgün sabahın köründe mertle birlikte aricaz kalk biz geldik diye
-
teşekkürler merak etme seni birgün sabahın köründe mertle birlikte aricaz kalk biz geldik diye
Mert geldi ama olsun bir daha gelir. sabah gelin tabi geç gelirseniz çok gezzemeyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler