al ybr kafan rahat olsun....
Sen daha apache'nin özelliklerini bilmiyorsun Yakıt konusunu ele alırsak zararlı YBR çıkar unutma
Her zaman derim kullanmadığınız bilmediğiniz motorlar hakkında konuşmayın diye ama anlatamassın.
YBR Güzel motor lafımız yok , ama Apache'ye YBR'den kalitesiz bir motor dersen orda bi dur derim biz boşuna 4,5 milyar vermedik cikletten çıkmadı bu motorlar ben bilmiyormuydum YBR almayı ama şu önyargı yokmu işte bir türlü aşılamıyor önce apache'nin özelliklerini öğren ondan sonra yorum yap yakıt konusunda ne kadar bilgili olduğun gözüküyor
ybr ci arkadaşım...çin malı ile çin de üretilmiştir arasında dağlar kadar fark var dünyanın en büyük otomobil firmalarından biri olan BMW in bile parçaları çinde üretilir çünkü günlük 3 dolara çalışıyor işçiler... italyadaki işçiyi soracak olursan günlük 15 dolara çalışır...neyse ybr mi tvs mi demişsin ben şimdiye kadar biçok 125 cc motorsiklet kullandım emin ol ybr de o kadar abartılcak bi durum yok..110 km yi bile gecemeyen bi motor.. senin gibi bi arkadaş vardı bizim oralarda ybr sini övüyordu.. dedim çık yola finishe varınca oturduk artçımla bi sigara yaktık arkadaşında 50 lirasınıda çatır çatır yedik...tvs yi övmeme gerek bile yok çünkü motorun kaslı duruşu motorunun sesi herşeyi anlatıyor..
ayrıca hindistanda motorsiklet herşeydir kolay bozulan dandik motorsiklet üretmezler....
tvs de vibrasyon var diyorlar ben bindim öyle rahatsız edici değildi ybr de hiç yok titreşim bu kesin ama yakıt ta ve malzemede bence kafa kafaya gelirler ama görüntü derseniz tvs parça avantajı yamaha nın benim tercihim tvs olurdu .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:51 ----------
tvs..aphaçhe hele birde 160 cc olanı gelsin bakalım rakip çıkacakmı
CBR motosiklete sahip olmana rağmen bizim apachelerde bilgi sahibisin ,Hindistan'da motorun herşey olduğunu biliyorsun tarafsız bir yorum yapmışsın gerçekten helal olsun
Vibrasyon az varmı var tabikide arkadaşında dediği gibi rahatsız edici seviyede değil yani motorun seriliğinden hissetmiyorsunuz bile
Apache'nin bırak 160lıkları 180 CC olanını getirmiyorlar onlar gelse o zaman bir gör Enjeksiyonlu ve dijital göstergeliydi yanlış hatırlamıyorsam.
150 likler bütün sitelerde satışa verilmiş
herkes yeni modelleri bekliyor beklerkende elindeki 150 liği çıkartmaya çalışıyor
banada bi teklif geldi
bende 2007 ybr var
satılığa çıkarttım
adam bana 2008 model 20100 km de apache teklif etti
bu anketide onun için hazırladım
değişsemmi değişmesemmi
mercedes mi? Tofaş mı? karar sizin ;);).D
bence yamaha ybr 125 cunku surat degıl kullanım kolaylıgı onemlı
apache kötü deil ama 15 dk aralıksız sürünce elin ayagın tutmuyor titremeden bence titreme tüm artıları alıp götürüyor bence ybr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 ----------
tvs titremede bir numara kanuniyi bile sollamış uzun yola çıktın elim ayagım tutmadı ybr ybr............
Yamaha Brilliant Riding = Yamaha Dahiyane sürüşü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)