---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 ----------
son zamanlarda böyle hareketli topic yoktu ve saçma sapan topiclere maruz kalıyorduk... sen bize tanrının lütfunu getirmede aracı oldun soluk benizli Gurbetçi Türk ughhh!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu kadar da kafa kafaya mı gider bu selamlaşma şekli.. her halikarda ikiside zamanla birbirine benzeyip, ortada bir hal alacak nasıl olsa
Bir anket tıkladım hayatım değişti...
selam vereyim derken bariyerlere yapıştım...şimdi bir kol 2 ayak alçıda...evet değiştii...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
walla ben kornaya basıyom kimi zaman öndeki arabada kornaya basıyo paslaşmış oluyoz :D
abicim böyle kornan olacak...ele ayağa ihtiyac kalmayacak...
http://www.izletgec.com/komik-tren-k...ra-sakasi.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
biz artık seçime geçtik millet hala polemikte
arkadaşlar oyum satılıktır
Oyumu 1. seçenekten yana kullandım. Anlamı öğrenilip daha sonra karşı çıkılmasını beklerdim. Söylendiği gibi Victory (zafer) işareti ile bir ilgisi yok, iki tekeri simgeleyen bir işaret. Tüm dünyada kullanılan selamlaşma şekli bu olduğuna göre standardı koruyup anlaşılmak gerekli diye düşünüyorum. Teşekkürler Coq.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yönetim çalisiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
2. resimdeki parmaklar bitişik selam şeklini beğendim.
ne o öle parmak açma felan rockçılar gibi
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)