bence iki parmak acık sekilde olsun sonucta barış ve özgürlük işareti bizde 2 tekere binerek özgürlüğü temsil ediyoruz ....
bence iki parmak acık sekilde olsun sonucta barış ve özgürlük işareti bizde 2 tekere binerek özgürlüğü temsil ediyoruz ....
resmen kurtlar vadisi versiyonunu izliyor gibiyim; heyecan, adrenalin, drama, trajedi ve komedi bir arada... 3 perdelik oyun tek bilete... sabah giriyon sinemaya akşama kadar tek seans :D 80lerin ünlü filmleri geldi aklıma... hey gidi kazım karttalar, zerrin egeliler heeeyyyy
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
İnce espiriler havalarda uçuyor...
Oy kullanmayan kalmasın..
Seçim sonuçlandıktan sonra coq kurşunsuz benzine %50 zam yapacak...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Ankete bak yahu.
Benim gibi dengesiz adamin açtigi anket bu kadar dengeli gitsin, olacak sey degil.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Selektör yeterli. Çünkü tehlikesiz.
Selam
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
mübarek örneğin güneş ışığı veriyor maşallah Görkem...bu xenon 600000K galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
motorcuların zaten selam sekli var bi sekilde (ELLE =KORNAYLA =SELLEKTÖRLE
)GİBİ ......hem bu iki sekiller yenimi cıktı yaaa.
valla benım ıcın farketmez gerce oyumu kullandım artık hangısı secılırse onu yaparız
booş kooooooooooyyyy gitsin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
92 - 90
Son anda değiştirecem..Ben belirleyecem selamı....
Anket 09-11-2009 tarihinde ve Saat 21:53 kapanaçaktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ml#post1849374
Ayrıca bu linki görmeyen vardır belkine....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bunun parmakları da kapalı ama
Buna ne diyeceksiniz muhalefet lideri
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)