evet az kaldı coq pes edecek...ha gayret...
evet az kaldı coq pes edecek...ha gayret...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir oylama bu kadar da kafa kafaya gitmez ki
1- 58
2- 59
Dur bakalım noolcak Saatlerdir böyle gidiyor.
laaaa yoksa bu tekrar tekrar yazıp çıldırtma derecesine getirenleri sen mi organize ediyon yuh sana komitacı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------
motosikletçi farkı işte, illa ki burun buruna gidecek...bir spikerimiz eksik
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
oyumuzu kullandık..şuan öndeyiz.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ne yapayim?
Kavga çikarmak için çikmadikki bu yola.
Genelin katilmadigi bir hareketin basarisindan soz etmek mumkunmudur?
Mumkundur ama zaman alir.
Bilirim ki o koca nehirler, kuçucuk bir kaynaktan dogar.
Ben burada yapilan itirazlari bir fikir parlamasi olarak goruyor, oyle bakiyorum.
3-4 yildir bu forumda yaziyorum.
Bir gun sorulan bir soruya karsilik, motosiklette saga donmek için tekeri sola, sola donmek için saga itin, yani doneceginiz yonun tam ters istikametine (kontra teknigi) diye yazdim.
Su an aramizda olmayan bir uyemiz bana ozel mesaj atip, soyle yazmisti.
"Ben çok cahil adam gordum ama senin kadar cahilini gormedim.Bi de bilmis bilmis yaziyorsun. Demek sola donmek için tekeri saga çevircez ha?
Hah hah haaaa!! Hiç gulecegim yoktu."
Sonra da; arkadasim bu b..oku bilmiyorsan, bisey yazmada bari cahilligin anlasilmasin diye devam eden, gerisini buraya yazmaya utanacagim, hakaretlerle dolu bir ozel mesajdi.
Saskinliktan kuçuk dilimi yutacaktim.
Vazgeçseydim, o zaman vazgeçerdim.
Ben buradayim hala...
O ve onun gibi niceleri aramizda degiller.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Anket iki seçenek oldugu için bu kadar kafa kafaya gidiyor sanırım ama benim aklıma bir şey takıldı bu anketin sonucu büyük ihtimal çok az farla bitecek ve bu kadar az farkla kazanan tarafı seçip tamam budur demek ne kadar doğru olucak ?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Anketin sonuçlari ile ilgili merakinizi, anket kapandiktan sonra giderecegim arkadaslar.
Yani ben bu anketi açarken, az bir fark ya da beraberlik gibi neticeleri tahmin ettim.
Ona gore de bir bakis açimiz ve yorumumuz olacak tabii.
Ama anket bitene kadar sabredin.
Merak etmeyin bir sonuca ulasacagiz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
iki tane seçenek koymuşunuz ama ben hala dıt dıt tan yanayım ne elin gidondan uzaklaşır nede yok adam sağımda yok solumda nasıl görcek muhabbeti olmaz..oyum çekimser..yada her zamnki gibi aleyküm selam
Ama bu seçenekler bir önceki konuda günlerce tartışıldıktan sonra sunulması kararlaştırılan seçenekler bildiğim kadarıyla.
Eee ayrıca, düşüncende genel siyaset anlamında haklısın, dünyanın adına demokrasi denen tüm yerlerinde bu böyledir, ama konumuz bu olmasın şimdi. Başka yerde başka zamanda tartışılacak şeyler.
neyse ya bişekilde ALLAH ın selamını karşımızdakini verelimde ha parmak kaldırmışın ha kol ha dıt dıt dimi ya?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sonucu merakle bekliyorum bakalım ne olucak
Şu ifade 'gaz verip yönlendirme' gibi olmuş ya hadi neyse.
Ben kapalıyı seçtim, fakat kullanacağım anlamına gelmiyor. Yine asker selamımı çakarım, yerine göre dı dıt derim. Fakat baktım bu selam yaygınlaştı, o zaman çoğunluğa uyarım. Öncü olmaktan çekindiğimden değil, iki selam şeklini de bünyemize pek uygun görmediğimden.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)