Günahları; bu orta parmak selamı yapanı durdurup o parmağı bir tarafına sokmamaları sanırım. Nasıl bir terbiyesizliktir ki, sana selam vermek amacıyla el sallayan birine hareket çekesin. Ayrıca ben 20 senedir motosiklet sürerim bana hiç etraftaki tanımadığım insanlardan el sallama şeklinde selam gelmedi.
Benim bir motosiklet grubu gördüğümdeki selamlama şeklim selektör veya 2 parmak asker selamı olur ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bence sol eli yumruk yapıp sadece baş parmağı kaldırsak olmazmı:D
HONDA CB125E
14 EJ 816 ERKAN ŞİMŞEK
Bence geçerken 'Heyyo dostlar' demek daha samimi Ya da bu smiley gibi bir şey olabilir abartmaya gerek yok :D
emniyet açısından selamlaşmamak lazım bence ama illaki selamlaşacaksak korna olabilir
Hem o parmağı göremem ki
Korna çalmak veya kafa sallamak daha iyi
Valla bu sekilde selam verenleri goruyorum ama cevap verme surem o kadar kisa ki ancak sellektor yapabiliyorum.
ilki on numara hiç vermedim ama verende olmadı
parmak açık selamun aleykum
parmak kapalı aleykum selam olsun bari.. lakin benim anlamadığım sırf motoru var diye adama selam vermek zorundamıyım ??
Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce
Vaadetmeseydi cenneti ALLAH, ona bile etmezlerdi secde...!
aman abi motorsiklet sürüş tekniği evrensel bir dil olmalıyken buna siz kalkışmayın. konu 2009 muş kimsede bunu benimsememiş olduğunu görmekteyiz.bak sonra siz çıkarttığınız için sellamın aleyküm selamı diyenler oluyor
Resim 1 güzel, bu selamlaşmayı yaymak lazım
Genelde karşıdan gelene selektör yaparım. Karşıdaki de genelde korna yada sol eliyle selamı alır.
İlk selektörü karşıdaki yaptıysa bu sefer ben kornaya basar veya elimi kaldırarak selamı alırım.
eğer karşıdan geliyorsa kafa sallarım (öyle biblo köpekler gibi değil bi aşağı indiririm o kadar )
eğer görmeyip sonradan görürsem korna çalarım
karşı yoldaysa sol elimi kaldırıp selam veririm....
selamımı almayana dümdüz giderim
bence kazaya sebeb olabilir onun yerine selektör ne bilim korna yada vb.. sürüş pozisyonunu bozmayan bi slm seçilebilir aragaz bile olabilir yani....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)