Abi ben kaç defa korna sellektör yaptım sadece 2 , 3 defa karşılık aldım ayıp ya
Abi ben kaç defa korna sellektör yaptım sadece 2 , 3 defa karşılık aldım ayıp ya
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bence başka seçeneklerde olmalı
yokmu farklı seçenekler sunacak arkadaşlar
2. resım benım tercıhım.
Motorculuk görevimizi yaptık oyumuzu verdık
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
arabayla giderken sellektör yaptıydım bi motorcuya yol verdi gariban oysa selam vercektm baksa
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
HİÇBİRİ......
yahu kapalı iki parmak bizim oralarda hoş anlam vermez. Bir şeyi çağrıştırır... bence özgürlüğü çağrıştırsın.
3 senedir seçemedik,seçmiyoruuuuuuuzzzz,seçmiyeceğiiiiiiiizz zzzz,hortlatmayın konuyuuuuuuuu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
ya bana kalırsa mornanın çivisimi çiktı baskornaya bassın karsındakı kornaya :D
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Tek far ile sellektör daha hoş sanki göz kırpar gibi
korna çalar başımı eğerim, yerine göre sol elimi kaldırırım :D
siyasi görüş gibi algılanbilir..
başka bişi bulunmalı.. bunlar olmamış
# motosikletle.blogspot
Korna ile bi selam olsaydi cift düt mesela
ben di dit yaparım süper,samimi bi arkadaşımda di di di di di di di di yaparım =)
Karadeniz - Giresun.
Bende 1 kez korna çalarım kısa bi şekilde yada bazan iki kez bi de müsaitsem sağ elim gazda olduğundan sol elimi hafif kaldırırım otobüs kaptanları gibi. Bilmem oldu mu?
kollarımı acar üstüne sürerim böylece carpısmadan sonraki anda birbirimize sarılmıs bir şekilde yerde buluruz kendimizi.. Daha bir samimi oluyor
Yahu dostum en güzeli tek dıt ve basımı eğerim diğer motorcu arkadasıma eger onun da bana selam vermeye niyetli olduğunu sezersem.. Aksi şık olmuyor ben adama tam selam vereceğim bakıyorum adam donunda sallamıs seni sen caldıgın korna eğdiğin kafanla kalıyorsun.. Yani g.t gibi kalıyorsun sonra bir utanma hissi trafikte
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bu korna ve selamlasma konusunda en basarili topluluk mini suruculeri biz biraz sinifta kaldik . Cok selam veripte geri alamadigim oldu Ama esimle dolasirken arabalarin arka koltuklarindaki cocuklar bize hep selam veriyor isiklarda
devriyaj tarafından selam vermem aga, alırım boşa, çekerim selamımı. onun dışında kapalı daha iyi, tarzı var.
Uzun yolda karsidan motorcu grubu geliyosa mutlaka selektor yaparim cevap verip vermemek onlara kalmis, hic karsiliksiz birakip selamimi havada birakan da olmadi
etraftaki el sallayan insanlara orta parmak selamı yaparım, başka motorculara 2 parmak ile asker selamı, korna, sellektör vs. ama çoğu zaman dikkat etmem, görmem yada geç olmuş olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)