1 inş. yolda verince bu ne yapıyor diyenler cıkmaz :D
1 inş. yolda verince bu ne yapıyor diyenler cıkmaz :D
bir karara varıldı mı ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
selamlaşma şeklimiz belli oldumu arkadaşlar
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Ben korna çalar kafası sallarım, selamım budur..
1.si daha mâkul görünmekte. tabi virajlarda yada riskli durumlarda dikkatli olmak gerek =)
bence seçenekler hiç biri türk insanına uymuyor. öyle yandan zafer işareti, ayak bacak filan bizi bozar.
türk insanı her türlü selam etmesini bilir. bunu bi standarta oturtmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.
ben kah sağ eli hafif kaldırarak, kah biraz biraz daha kaldırarak, kah da iyice kaldırarak (merabaaa) şeklinde selam veriyorum. bazılarına da bakıyorum hiç selam bile verecek durumum olmuyor basıyor geçiyor adamlar
bi de harley'ci selamı var böyle eli aşağı salıyorsun "heeeey adamııııımmmm nabbeeeerrr gittim ben" şeklinde ama o da öyle başka birşey.
selam verenindir alanındır. gerisi boş
yol iyidir.
kornadan iyisi yok.
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
ben korna ve sellektoru tercih ediyorum
yaw iki motorcu birbrini gordumu selam versinde isterse başını sallasın isterse parmak yapsın isterse sellektör ne farkeder....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Vay be, 1.5 sene olmuş... Zaman gerçekten de su gibi akıp gidiyor. Kaydettiğimiz ilerlemeye bakıyorum da... Neyse, bir arpa boyu olmuş hiç olmassa
Başlangıç için çokta fena değil...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Biz böyle demokratik açıdan bir şeyler seçmeye alışık değiliz...
Birisi çıkacak, "bundan sonra selam bu şekilde verilecek arkadaş" diyecek...
Biz de naralar atarak onun peşine düşeceğiz ve ölümüne savunacağız bu fikri...
Bizim anlaşımız bu malesef...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Eskide beri selam şekli şudur herkesin bildigi.
Kafa sallama
korna
sellektör ( duruma göre degişir yanınızdakine yapamassınız mesela)
bide el kaldırma
bence bunların dördünü yapmaya devam..
dün 750 km'lik yoldan geldim.
seferihisar, izmir, aliağa, kazdağları, çanakkale, silivri.
direk aşağı eli salarak ya da eli aşağı salarak v işareri yaparak selam veren bir insanım.
1. bmw'ciler genelde selama pek karşılık vermiyor ve baya kaptırmış gidiyor oluyorlar. (ya da bilmiyorlar o selamı :D)
2. chopper cruiser kullanıcıları %99 oranında anında karşılık veriyor. kolu yana açıp barış işareti yapanı da var aşağı salanı da korna çalanı da,
3. bi mavi honda goldwing direk uzunları yakıp kapadı. güzel gözüküyor.
4. klasik motorcu selamı veren sadece bir honda transalp vardı ve bence en iyi o duruyor. son anda gördüm selamı tam alamadım ama güzeldi.
5. racingciler genelde selam vermiyor (ben de vermiyorum nasıl olsa görmeyecekler diye) ama kafayla selam verenlerine de rastladım.
herkes kendince birşey tutturmuş yani :D
yol iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)