arkadaşlar merhaba. Öncelikli olarak Yamaha kullanıcıları oy kullanırsa sevinirim. Diğer marka motosikleti olan arkadaşlar tabi ki oy atabilirler ama öncelik Yamaha
Sizce hangisi daha iyi? yorumlarınızı esirgemeyiniz
arkadaşlar merhaba. Öncelikli olarak Yamaha kullanıcıları oy kullanırsa sevinirim. Diğer marka motosikleti olan arkadaşlar tabi ki oy atabilirler ama öncelik Yamaha
Sizce hangisi daha iyi? yorumlarınızı esirgemeyiniz
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Ybr için araştırma yapıyorsan ki ybr başlığında sıkça anlatıldı, castrol power1 10-40 iyi randıman verir veya valvolin i deneyebilirsin onunda performansı iyidir...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
ben mobil 1 tam sentetik 15-50 kullanıyorum gayet memnunum.
not: castrolü hiç denemedim
DRİFT RELİGİON
dostum mobil yağı nerden alıyorsun ben antalyada bulamadım
Castrol kendini ispatlamış fiyatıda uygun başka yağ bakmaya gerek var mı ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bencde forever castrol ben yamaha fazer kullanıyorm motor u alalı 6 ay oldu ılk servısnde dandık bı motor yağı koydurmustum performansta düşüklük gördüm ve castrol plus aldım performansın ne kdr arttgını ve motorun sesının olumlu yonde cok degstgnı gordum en ıyısı castrol..
ipone kullanıyorum memnunum
Arkadaşlar ben cygnus kullanıyorum 2 gun önce yağ koydum motora ama markasını bilmiyorum desem bana kızmassınız dimi 10-40 gri renkte fiyatı 14 liraydı ama markasına hiç bakmadım 10 - 40 yazıyodu aldım doldurdum kutuyu attım
BeNDe RaCiNG iSTiYoRuM aMa KiMSe eLiNi uZaTMıYo :pale::pale::pale:
sana yağ bile koysam çalışıyor melet... ama genelde mobil................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bu mobil yağları nerede satılıyor arkadaşlar ben aradım ama bulamadım
kendi istasyonunu bulsam bi malesef ben antalyada bir süredir mobil istasyonu görmüyorum
seçeneklerde yok ama Motul diyorum,farkı daha kullanmadan görüyosunuz (fiyat olarak ) gerçekten çok kaliteli özellikle vites geçişlerini kolaylaştırıyor.
Agip 15 50 bulursanız deneyin ,ben bi türlü bulamadım herkes kötülese de ben castrolden memnunum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)