1.Evet
2.Hayır
1.Evet
2.Hayır
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
benim kararımı çevremdeki motosiklet kullanıcısı arkadaşlarım.. fuarlarda sayısız motoru abartılı gösterişle sunmaya çalışıyolar ama gereksiz bence
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
fuarda cin mallarını bile süper motor gösterisinde sundukları icin bütün motorlar aynı gözüküyor .. ( yuan - yuki fln ) gibi motorlar bile kaliteli gözüküyor
fuarlara katılarak yakından inceleme fırsatı oluyor bu yüzden kararlar etkilenip değişebiliyor...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Fuarlarda o tertemiz makinaları öyle sahnelenirken qörmek iştahımı kabartıyor
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
Fuarlar istediğimiz motorları istediğimiz gibi inceleme fırsatı veriyor. Hem modelin kendimize uygun olup olmadığını üzerine binerek anlayabiliyoruz, hem de satıcıların tutumlarından (suzukicilerin üzerine oturmayınız yazıları, hondacıların artistik konuşmaları, bazı firmaların ilgisizliği veya bilgisizliği, bazılarının her türlü soruya yardımcı olmak için çırpınmaları gibi...) bazı çıkarımlarda bulunabiliyoruz. Ayrıca kendi adıma, fuarda elimde kağıt bardakta bira ile dolaşıp, her tür motoru mıncıklamaktan, istanbul firmalarından uygun fiyata kıyafet - aksesuar almaktan oldukça zevk alıyorum. İyi ki fuarlar var.
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
Tabiki etkiliyor. Bütün markaları aynı gün inceleyip karşılaştırabiliyoruz. Bayi bayi gezerken objektif karşılaştırma yapılamıyor.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
Motosiklet almaya düşünen kişiyi çevresi ve bütçesi yönlendiriyor.
Fuara giden kişi öncelikle kafasındaki motosikleti görmek, düşüncesini pekiştirmek için gidiyordur.
Yoksa " aman ne iyi şöyle bir motor da varmış. Bunu alayım öyleyse" dediğini zannetmiyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
açıkcası fuarda sadece tüm markaları bir arada görmek için bulunuyorum onundışında nette araştırmadan furada görerek sadece karar verebileceğimi düşünmüyorum ama
llaki bazı insanları orada gördüğü bir motor cezbeder. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
herkes evet desınde daha guzel fuarlar gorelım sızlerde alemsınız hayır dıyorlar
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
birde şu fuarları yıl içine dağıtabilselerdi ....
fuarlar etkiler muhakkak ama yukarda bi arkadaşın daha dediği gibi biz oraya motorları görmeye dokunmaya binmeye hissetmeye gidiyoruz...ama bazı firmalar mesela kawasaki bütün motorlarda oturmayınız yazısını yapıtırıyo...yani ben motor beğenicem ama oturmucam...bu zihniyetteki firmalara uğramıyorum bile...mesela ben gv250 mden sonra önümüzdeki yıl fazer600 yada gsr600 düşünüyorum...fuara gidicem çok samimi söylüyorum o yazıyı onlarda gördüğüm zaman almam o motoru bu kadar basit...ben tepkilerimi yaygara yaparak değil ürünleri sarf etmeyerek yaparım her zaman....
Bence fuarları fuar alanında değilde açık alanlarda yapsalar hem daha keyifli hem daha etkileyici olur. Festival tarzında bir fuar alanı herkesin hoşuna giderdi heralde.?
yakın zamanda motor fuarı varmı istanbul dışında olduğum için hiç nasip olmadı
1: EveT .. Neden ? Fuarlarda Daha fazla Cesit Görüp Tek bir marka ya kalıcı kalmassın daha fazla cesit daha fazla motor belkide daha fazla bilgiye ulaşırsın..
2: Hayır .. Neden ? Fuarlar HAkkımda Pek bir bilgim yok belki ama galiba fiatlar daha fazla oluormus Seni Daha Cok Almamaya Zorluyabilr [ Kendi Düşüncem.. ] ( ama asıl kararım 1: EveT .. )
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Fuarlarda gezmek ve yakından görmediğin motorları görmek güzel ama bütçen neyi kaldırıyorsa onu alabiliyorsun. Herkesin gönlünde hep bir aslan yatar ama kediyle yetinirsin.
[COLOR="Blue"]Hayat her zaman güllükgülistanlık olacak değil ya, bazen de ağlamak lazım. [/COLOR][COLOR="Red"]Ağlatmayıp hep güldürelim.[/COLOR]:cherry:
fuar senede 2 defa oluyo biz hergün motosikletin içindeyiz zaten ...oraya sadece yeni bişi varmı diye bakmaya gidiyo millet..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Ben şu hondanın yeni motoru vtr250'nin fuar fiyatını merakla bekliyorum.Heralde indirim yapacaklardır.Şöyle 10.000 civarı fiyat verseler ne güzel olurdu.
evet .
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)