Fiyat, yedek parça, bakım, konfor, sürat v.s. hepsini toplayın...
Sizce en kullanışlı 250 cc maxi scooter hangisi ?
Fiyat, yedek parça, bakım, konfor, sürat v.s. hepsini toplayın...
Sizce en kullanışlı 250 cc maxi scooter hangisi ?
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
Bu yanlış bir anket bence..
Fiyat, yedek parça, bakım, konfor, sürat v.s. hepsinin toplamı demişsin ama kullanışlılık demişsin?
Bence fiyatına göre en az sorun çıkaran hangisi demeliydin.
Hepsinin toplamı = Kullanışlılık demek olmuyor mu zaten?
Tamam fiyatına göre en az sorun çıkaran hangisi diye yöneltelim soruyu...
Evet scootercılar cevaplarınız lütfen?
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
honda FES 250 Foresight eklemeniz gerekiyordu.
Listede yok ama en ideal 250 ; beverly 250. Geniş bagaj hacmi (3lü canta) büyük jant ebatları, konfor , kalite , enjeksiyon.. Yedek parca sıkıntısı scooter icin tüm markalarda sıkıntı yaratıyor. Servis ve ustalık açısından piaggio serisi biraz daha şanslı sanırım.. kymco, daelim, hyo listeye bile girmemeli Türkiye şartlarında..
seçime ankete gereNNk yok direk honda !
ankette honda yok belki arkadaş honda sevmiyordur. neden honda maxi scooterda fiatı ve yedek parca ya göre birde bu gün bizzat öğrendim xcıtıng 250 tüm yamaha servislerınde bakımı servisi yapılıyormuş bizde böyle birşey almak istesek bütün bu modelleri kenara itip seçime ankete gerek yok deyıp hondamı demelıyız tekelcılıkmi yapalım sen honda kullanır olabılırsın memnun da olabılırsın ama bu adı gecen modellerı hiç kullandınmı demicem hiç gördünmü hepsi birbirinden güzel
selam
kendi adıma senin ykarıda yazdığın markaların arasında bir çok açıdan inceleme yaptım..kullandım bir çoğunu.. en çok xevo ve xciting arasında kaldım..tercihim xciting oldu.. iyi kide o olmuş.. bu arada çekmeköyde neredesin?
ayrıca tanımsız nickli arkadaş
kymconun servisinin vs olmadığından bahsetmiş.. scooter dünyasını biraz daha araştırmasını tavsiye ederim kendi adıma..
Teşekkürler
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Yamah xmax baya puan toplamış ancak bu motorun bir sürü kronik problemi olduğunu duymuştum.Honda SW 400 en iyisi diye biliyorum.Ancak anket 250 cc ile sınırlı kalmış galiba.
Şu anda Burgman 400 kullanıyorum. Sym gts 250 yi 2 seneden fazla kullandım,bir kere bile yolda kalmadım.14 bin km.yaptım.Sadece yag,hava filtresi vs. değiştirdim.Sym bence kullanım tarzı ve rahatlığı bakımından çok iyi motor.Bence Sym.
bence fıatlarda goz onunde bulunduruldugunda sym dıyorum
bence bunların yanında mp3 ünde olmasını isterdim çok güzel ve dengeli bir motosiklet
sym gts tek kelime ile mükemmel.
Nerdeyse 3 yıllık konu. Madem hortlamış, listeye Xcity 250 de eklenmeli.
Derbi GP1 250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)