Flip Up (Airoh SV 55 kullanıyorum, eşimde de aynısı var.) Bir arkadaşımdaki sarı renkli Marushin' e de hasta oldum. kaskın arkasında resmen spoiler var
FULL FACE / KAPALI KASK
FLIP UP / ÇENE AÇILIR KASK
OPEN FACE / AÇIK KASK
OFF ROAD / CROSS KASKI
HALF - NAZİ KASKI
Flip Up (Airoh SV 55 kullanıyorum, eşimde de aynısı var.) Bir arkadaşımdaki sarı renkli Marushin' e de hasta oldum. kaskın arkasında resmen spoiler var
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
kapalı tip venom marka kask kullanıyorum herkese tavsiye ederim.
shoei xr1000 kenan sofuoğlu replika kullanıyorum ve çok memnunum.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
wiwi çene açılır kask almışım alırken ne düşündüm (3 yıl önce) bilmiyorum ama çene kısmını temizlerken hariç hiç açmadım.
ankete ekleme yapabiliyorsan 10 TL ye satılan polissavar kaskları da eklermisin
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
LS2 Cartoon full face kask kullanıyoruz..
Geçen hafta geçirdiğim kazada ( http://www.motosiklet.net/forum/tazi...sizlere-3.html )
Yere düşünce ilk asfalta ilk temas eden yerlerden biride kaskın çene ve yüz kısmı oldu. yarım ya da Açık bir kask olsaydı sonuçları düşünmek bile istemiyorum...
çene açılır kask kullanıyorum... gayet memnunum...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bence çeneden açılır kask kapalıya göre daha kullanışlı.. istediğiin zaman açarsın istediğim zaman kapatıp fullface gibi kullanırsın
tabiki yaz kış FULL FACE
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Tabiiiki Nazi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
SHARKE Fulface kask kullanıyorum çook memnunum.Çok seviyorum.Çok güvenli olduğuna inanıyorum.Hatta eminim
iyi motorlar sizi a noktasından b noktasına ulaştırır,mükemmel motorlarsa sadece başınıza bela açar::xrock::
şimdi ben çeşmenin köylerinden birinde ıldırı diye bi yerdeyim.. skutır kullanıcısıyım ve köy içinde nazi kaskı, 1kmden uzak yerlerde ise kapalı kask tabiki de
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
X-lite x-801R mask flat silver
Biraz tuzlu ama harika bir kask tavsiye ederim herkeze.
http://difm :cat:
bende ls2 cartoon 2009 modelini aldım memnunum
nazi kaski kullaniyorum, hatta kaskin icinde 4 dilde kocaman harflerle bu kask koruma amacli degildir herhangi bir kaza veya darbede size koruma saglamaz, bu gibi durumlarda uretici ve satici firma sorumluluk sahibi degildir gibi bir yazi var.
(ogut, nasihat, elestiri almayayim lutfen, herseyin farkindayim)
Wildgoose Rider - Transalp 650
ben hem full face hem çene açık hemde çeneden açılır kasklar var ama ben genelde full face olan lazer vertigo yu kullanıyorum.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
kapalI kask
2 tip var 1-çene açılır ve 2-açık kask,doğrusu açık kask kullanımı çok daha pratik ve kolay geliyor.Çok uzun yolculuklar ve soğuk hariç tercihim bu oluyor...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
fullface/kapalı kask kulllanıyorum zaten o tür daha bi sempetik duruyo..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)