Anket: En Kaliteli MOTOSİKLET YAĞI Sizce Hangisi?
- Katılımcı sayısı
- 1807. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
CASTROL
-
MOBİL
-
SHELL
-
SELENIA
-
MOTUL
-
REPSOL
-
MOTOREX
-
GULF
-
ELF
-
IPONE
Sizce En Kaliteli Motor Yağı Markası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gördüğüm yaşadığım ve denediğim herşeyin sonunda shell çıktı bilmem benim takdirim bu,yaşadıklarımı anlatsam uzun sürer kimse okumaz onun için ben shell dedim
-
-
gulf bence ankette olmalı ben onu kullanıyorum
-
bende mobil diyorum servisteki usta diyor yamaha bunu kullanin en iyisi bu
-
abi benim deneyimim ve ustamın söylemesi castrol çıktı fabrikasını da gezmedim hijyenikmi deyilmi diye yemek yapmaya niyetimiz yok o yağla
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
mobil ipi aldı götürüyor varış çizgisine dogru ...
-
valla metehan abi özel asya motor yağını kulanıyordum deneme amaçlı castrol aldım sanki performans artışı oldu sürat bakımından kimse bana demedi castrol diye her kafadan bir ses çıkıyor bende gittim castrol aldım memnunum bir şikayet yok hafta sonu 18 yetaleye aldım 1lt değiştirdim
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
-
bende mobil olduğuna katılıyorum... en azından castrol kutularına açık ya koyup kandırmıyolar...
-
-
Benim de ustam Mobil diyor vallahi. Gerçi Castrol'den sonra koyulan Mobil, motorun cidden sesini değiştirdi (olumlu yönde)
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
castrol şıkkını şaretledim neden mi hem usta güzel yğ dedi hemde karamanda başka motor yağı markası yok yada ben görmedim
-
-
Ben bilmem ustam bilir.
İlk yağımı değiştirirken Shell marka üstünde motosiklet çizimi olan 15/50 yağı önerdi, red edemedim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
bence yağ markası ve serisi motor tipine ve üretici firma tavsiyesinede bağlıdır...tercih ettiğim markaya gelince ee tabiki --mobil--
-
Ben hakkımı "Liqui Moly" den yana kullanıyorum.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kusura bakma Mete Kardeşim, ben oylamaya katılamadım. Çünkü benim markam orada yok!
Ama motor yağı hususundaki davranış şeklimi aynen yazabilirim; Renault (böyle mi yazılıyordu yahu?), yani okunuşu ile Reno'nun, resmi servislerinden birine gidilir. ELF marka yarı sentetik açık yağlarının uygun numaralısından gerektiği kadar alınır ve motorun şanzumanına boca edilir.
Şimdi hemen itirazlar gelecek. "Aman ha, olmaz ha, otomobil için ayrı, motosiklet için ayrı yağ üretiyorlar ha..." vesaire, vesaire... Yahu yetti artık, yemez artık, bu hayvan terledi artık... Yok artık! Bence hiçbir zararı yok ve üstelik daha güvenli ve kalitelidir diye düşünüyorum. Tek dikkat edeceğiniz şey, ful sentetik olanını değil, yarı sentetik olanını kullanmanızdır. Ful sentetik de kullanabilirsiniz ama ani yüklenmelerde debriyajınız kaçırırsa karışmam!
Sonuç olarak motor yağı, motor yağıdır. Markalara aldanmayın. Vizkozitesine bakın ama iyisine kötüsüne bakmayın; kalitesine göre doğru zamanda değiştirin yeter! Mesela ben aynı yağı arabamda 15 bin kilometre kullanıyorum ama motoruma koyduğumda 3 binde değişiyorum. Bilmem anlata bildim mi?
Aha buyurun, buradan yakın.. yani şu reklama bakın:
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...-basliyor.html
Sanki motosikletler yeni icat edildi ve sanki hepimiz racing kullanıyoruz ve sanki bir racing motoru ile scooter motoru benzer özelliklere sahip... Adamlar öylesine uyanık ki, baz aldıkları motosikletlere bakın hele!!! Kim yutar bu hedef kitle taktiklerini?
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
ben motoruma tavsiye edilen yağ olan castrol power racing 10-50 koyuyordum.en son servise gittiğimde usta motul u önerdi.ve gerçekten farka inanamadım .özellikle vites geçişleri çok rahatladı ve motorun sesi değişti.onun için motul diyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler