Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mobil kullanıorum cok guzel yağ bal dök ye
castrol magnetec,şaşmaz.
facebook(Fazer Tutkunları)
2 zamanlı da olsa 4 zamanlıda olsa castrol ..
GKN MOTORS
bende önceden shell yağlarını kullanıyordum
ama şu an motosikletimde sunoco forza kullanıyorum ismi tanıdık gelmeyebilir
ama sesi gidişi bambaşka oldu sanki hurdaya dönmüş motoru sıfırladı
[B][COLOR="Red"]MOTOSİKLET BİR SEVDADIR KIZLARA HAVA ATMA MAKİNESİ DEĞİL[/COLOR][/B]
bende oksello kullanıyorum.benimkide şıklarda yok.
servisler en çok castrol kullanıyor, yani oda yeter aslında, repsol ve motulda kaliteli yağ.
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
Zeytinmi olacak Ayçiçek yağımı vs vs
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
ben petrol ofisi kullanıyorum
castrol ve motul iyidir diye duydum..
ha servis ne koyuyo
shell..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
o kadar kasmıyorum artık, genelde de castrol kullanıyorum....
peki agip icin ne dusunuyorsunuz?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Yagin babasi mobil dir castrol da iyidir ama
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Arkadaşlar öyle her marka yağı her marka araçta kullanmanız gibi saçma birşey olamaz. Milyarlarca para döküp her firma yıllarca AR-GE birimlerini boşuna mı kuruyorlar. Sürekli araştırma halindeler. Yağ konusunda burada yazmaya kalksak sayfalarca yazı çıkar. Uluslararası standartları içinde en iyi barındıran yağ en iyi yağdır. Marka belirtmek biraz reklama girer ama her markanın kendine özgü kalite farkları vardır. İçersindeki katkı maddelerinden tutun da tüm kimyasal özelliklerine göre tüm markalar farklılık gösterebilirler.
Ancak bu konuda Mobil ve Shell farkllık göstermektedirler. 18 yıl yağ analiz lab. şefliği yapmış biri olarak deneyimlerim gözlemlerim ve tecrübelerim bunu söylüyor.
Castrolün bariz üstünlüğü ankette devam ediyor...32 oy Castrol...12 Oy Mobil olarak devam ediyor ....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
niye hortlatıyon şimdi topiği iş yapmıo işte topiğin daha ne zorluon kapat git dükkanı kardeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)