Honda ps 150i..
Aprilia
Asya
Bmw
Ducati
Gilera
Harley-Davidson
Honda
Hyosung
Jawa
Jinlun
Kanuni
Kawasaki
Keeway
KTM
Mobylette
Mondial
Motoran
Peugeot
Piaggio
Ramzey
Regal Raptor
Skyteam
Suzuki
SYM
Kymco
Triumph
Vespa
Yamaha
Zealsun
Diğer Markalar
TVS
Bisan
Honda ps 150i..
tüm motorlarım Honda idi , halen honda
Onda Bunda Şundadır , Şunda Bunda HONDADIR diye boşa dememişler
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
1-Suzuki burgman 400
2-kanuni Motorun 150
Bu aralar kankam sayesinde 150 zat kullanıyorum.
ybr 125 başka motordan zevk alamıyorum
kuba motoru yazmamıssınız db705 cross
yuki 100-7 çok memnunum
Şimdilik Kanuni Caracal 200 satınca Hyosung GT 250 R olacak inşallah...
Saygılarımla...
Çin malı scooter ımı trafikten men edip HURDASINI servise satarak Ramzey 125 aldım . Genel olarak iyi...
Çin scooter ı olanlara Allah sabır versin ..
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
yamaha fazer600 2003 - yamaha fazere 2006 iki harika makina
mondial 100 mfh yeni dizayn yani daha 10 günlük
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
5 yıl sym mio100 ve 2 haftalık SYM GTS250 çok çok çok çok çok memnunum
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
HYOsung gt 650comet
alırsam honda düşünüyorum ama belki suzukide olabilir ama honda olur galiba =)
Tüketici olarak bana en az zararı dokunacak olan marka mantığında Honda... Türkiye'de hem kanun koyucuların aymazca izledikleri politikalar yüzünden, hem de biraz da şirketlerimizin de elini yeterince taşın altına sokmaktan imtina ettiklerini de düşündüğümden bu yorumu yapıyorum. Bundan bir önceki motorum olan Honda NX4 Falcon, madem Euro normlarına uyumsuzluğundan dolayı ülkemize getirtilmeyecekti.
Neden bu kadar kısa vadede tezgahta kaldı? Ben "Tam aradığım uzun vadeli enduro motorumu buldum!" diye sevinirken ortalıktan kayboldu. Neden uyarılmadık?
En büyük hatayı bence Honda yapmakta ve hala ÇİFT SİLİNDİRLİ ve 1.000 cc. lik ağabeyinin yapısına sahip Honda Varadero 125cc. yi Türk tüketicisinin hizmetine sunmuyor? Belki ben pahalı olacağını bildiğim halde "kaliteli ve UZUN vadede şehirde, hafta sonu gezilerimde göğsümü gere gere, UZUN yıllar boyu, arkamda nasılsa Honda'nın yaygın servis ve parça deteği var." diyebileceğim bir model istiyorum.
Yani efsane Africa Twin ve Transalp gibi bir istikrar abidesi istiyorum çeyrek asır kullanilebilen. Honda Türkiye, artık bu tüketici refleksini okumalıdır bence...
Gene de otomobil deki seviyeye ulaşmasını canı gönülden dilediğim motosiklet sektöründe kötünün iyisi diyebileceğim. "Honda" yı tikledim
honda anf innova
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)