Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
wiwi yok ankette yahu
bendede airoh var ama baya rüzgar alıyor.askerden sonra motorum olursa daha iyi bişey alıcam.bide safebet motoru alırken verdilerdi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
airoh var sv55 ama parçaladım rüzgar içinde şarkı söylüyo 100km çıkınca şimdilik idare ediyo ama Shoei diorum yakındır alırım bidene
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
yanına kaç yıldır Türkiye'de temsil edildiğinide yazalımda adaletsizlik olmasın :D
iyi kask bambaşka bi zevk veriyor ya.safebet lerden sorna shoei nolan kadar kaliteli olmayan zeus a geçtiğimde bile acaip hissettirdi.o güven duygusu çok önemli bir şey
Airoh sv55 kullanmaktayım , yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Sefabet Kask Kullanıyorum Daha Pahalısana Gerek Duymadım çöünkü Scooter Kullanıyorum :d
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
valla benim kullandığım kaskın pek hayrı yok satıcı yüksek yere koyma düşerse kırılır dedi yere düşmeyle kırılacaksa beni nasıl koruyacak
bence kask, kullanılan motor modeline göre değişmeli benim 125 cc, kt 125 motorum var ve nolan n 61 grafic ten çok memnunum.ve 125 cc için yeterli ama 200km/h hızdan sonra kask çeneme yapışmaya başlıyor.
1 adet caberg ve 1 adet agv.Ama agv aldıktan sonra caberg i kullanmaz oldum. Agv cok sessiz
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Geçici bir süreliğine saffet..
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
nolan n102 +airohsv55...................................
MotoMax ve Airoh vardı ikisinide çaldırdım , tam iflas edecez derken sağolsun bi tanıdığım Shark hediye etti şimdi onu kullanıyorum ama rüzgarı cok alıyor
shoei x-spirit rainey
nolan n62 stoner replica (2007 özel seri, kırmızı, dişli olan şey)
yorumlar:
shoei'ye diyecek birşey yok
nolan feci ses yapıyor + yüksek süratte kafa sallıyor
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Ankete oy kullandıktan sonra kaskınız hakkında kısa bir bilgi de verebilirsiniz? Almayı düşünen arkadaşların işine yarayacaktır.
Mümkünse kaskınızın fotoğrafınıda koyabilirsiniz.
Suomy Spec-1R Extreme Full-Face Helmet - Fabrizio
Superbike yarışcısı Michael Fabrizio için tasarlanmışş bir kaks.
Kaliteli bir kask, içi çıkabiliyor. Rüzgar sesi yalıtımı fena değil. Vizör değişimi kaskın yanlarının kapaklı olduğu nedeniyle zor. Standart buğu önleyici vizör ile birlikte geliyor. Siyah ve sarı vizörlerinin buğu önleme özelliği yok.
SaFFeT ti artık o bir Lazer Vertigo Dragon
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende x_lite var gayet güzel ondan öncekide x_litey di sattım hatta turuncu cam taktım buna
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)