bencede neden hala LS2 yok seçenekte?
Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
bencede neden hala LS2 yok seçenekte?
zeus güzel kask
Masai Grand Eagle 250 ESKİŞEHİR:cat:
lazer vertigo dragon red !! benım kaskım
Rüzğarı_hissSet
bende marushın kask kullanıyorum. o kadar güzel bi kask ki içinde rüzgardan gözlerim yaşarıyor
harbıden marushın cok sorunlu bı kaskmı ya almayı en cok ıstedıgım sıyah-altın sarısı marushinin shivan dragon modeli ama bıcok kısı marushınden sıkayet edıyor ama baya iyi gibi duruyo anlamadım gıttı.suanda ozel yapım prototip yunus kaskı kullanıorum sanırım sadece bende var hatta uzeınde mıkrofon ve telsız baglantı aparatı var ama telsızım olmadıgı ıcın test edemedım daha :D
harbıden marushın cok sorunlu bı kaskmı ya almayı en cok ıstedıgım sıyah-altın sarısı marushinin shivan dragon modeli ama bıcok kısı marushınden sıkayet edıyor ama baya iyi gibi duruyo anlamadım gıttı.suanda ozel yapım prototip yunus kaskı kullanıorum sanırım sadece bende var hatta uzeınde mıkrofon ve telsız baglantı aparatı var ama telsızım olmadıgı ıcın test edemedım daha :D
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
nolan 102 kullanıyordum.güneş vizörü dışarda çok kirleniyor ve ses yapıyordu.nolan103 le değiştirdim.daha az ses yapıyor.vizörün içerde olması çok iyi.ama burnuma deyecek ve rahatsız edecek diye düşünüyorum.umarım olmaz.yazın vizör açık güneş vizörü kapalı havadar bir sürüş umuyorum.
AXO carbon kevlar MX kaskı kullanıyorum.Seçeneklerde göremedim ama:( Hafif ve çok sağlam bir kask. Yalnız boyun bağı bir süre sonra çok fena can yakmaya başlıyor. Ben de oraya kauçuk bir bantla modifiye yaptım çok da iyi oldu
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
GREX marka kask kullanıyorum,bizzat test ettim kaza esnasında hala boynum ve kafam sağlam fiatı 95 Euro Made İn İtaly
SUOMY booster dark metal kullanıyorum ve cok memnunum..
ya arkadaşlar daha bugun LS2 Delta cene acılabilir kask altım tavsiye ettiler bende aldım kotumu aldım?
LS2 kask aldım. Fazla zaman olmadı ama memnunum. mat siyah, fiyatı da uygun. adres feyizoğlu
nolan ile lazer hala çoğunlukta.. umarım diğer başlığını ucuz kasklar oluşturmuyordur.
Benim Kaskın Markası da yok Ben PYG diye bi kask kullanıyorum ama yakın bir zamanda iyi bir kask alıcam kesin.
07-gєηçℓιк
Arkadaşlar konu açmıştım ama ilgi görmedi....
yardıma ihtiyacım var!!!!!!!!!!!
detaylar linkte...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ht=schubert+j1
uvex kullanıyorum çok memnunum baya bi pahası var keratanın
Zeus 905B...
tabiki nolan
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
wiwi,çeneden açılan,vakt-i zamanında 50 lira
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
nolan N-103 kullanıyorum şuan gayet mumnunum...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)