İki tane max var birisi düz renk diğeri şekilli mekilli kırmızı Ama hedef Shoei XR-1000
Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
İki tane max var birisi düz renk diğeri şekilli mekilli kırmızı Ama hedef Shoei XR-1000
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
pınardan hediye siyah airoh var...
nisanda cıbırımla birlikte suomy nin gri üstü çiçek desenli kaskını alcam yubi
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben zeus kullanıyorum.seçeneklerde yoktu ama.kaskım çin malı değildir ona göre.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Caberg JUSTISSIMO GT Mirage modeli kask kullanıyorum,ingilterenin en çok satan ve poüler kaskı biraz ağır (1750 gr) olmasına rağmen önceki kaskıma
göre son derece az yol ve uğultu sesi alıyor.
Ayrıca wirelees comm.ve bluetooth ön hazırlığı olan bu kaskın yandan kon
trollü ve içten ineen güneş vizörü son derece fonksiyonel ve kullanışlı,yani
kısacası şayanı tavsiyedir.Kask testleri disiplinindeki puanı +1 sehr gud ola
rak sıralamada en üstlerde yerini alıyor.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
ben nolan n62 kullanıyorum. şu an memnunum. genelde 90 km yi geçmediğimden yüksek hızda nasıldır bilemem. 2 kere seleden düşürdüm. bi kerede 20 km hızda motordan düştüğümde kafamı yere çarptım. Bazı sitelerde kask darbe alınca özelliği gider falan deniyo ama yinede gönül rahatlıyla kullanıyorum. bunun dış kabuğu lexan(termoplastik + polikarbonat). genelde kompozit fiber ve organik fiber kasklar (shoei falan) çok pahalı 750 YTL civarı.
Mesela benim kask 215 YTL. bazı kasklar 1000 YTL civarı. sonuçta bunların hepsi onaylanmış kask. tabiki pahalılar daha konforludur. sizce güvenlik açısından ne kadar fark vardır? mesela bunlar farklı darbe testinden mi geçiyo??
Benim ki de Lazer. Lazer Vertigo Dragon Mat Kırmızı Parlağımsı bi çeşidi daha vardı almadım, beni bozar diye..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gerx marka mat siyah+parlak siyah çeneden açılan değişik bi markası vardı aklıma gelmiyo unuttum
nolan n61 sade bişey,öyle havalı civalı bişey değil ama çok memnunum.bide buğu camı eklenince oh oh oh
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Airoh Sv55 Sport modelini kullanıyorum
+ ları
Çeneden açılır, dışarıdan açılıp kapanabilen güneşliği var.
Pedleri sökülüp yıkanabiliyor
- leri
90 km/h ın üstünde diğer çene açılır kasklarda oldugu gibi rüzgar alıyor
nolan-->shoei .....
25 karakter
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
airoh sv 55 kask kullanıyorum çok memnunum. gözlük kullandığım için yazın güneş vizörü çok faydalı oluyor. ayrıca numaralı güneş gözlüğümü takmam gerekmiyor. gözlük kullanan arkadaşlara özellikle tavsiye ederim.
Cox Trip kullanıyorum.
Çift vizörlü(siyah ve şeffaf)
Çeneden açılan tip kasklardan
Görüntü olarak çok iyi
İçteki siyah vizör güneşli havalarda kesinlikle çok işe yarıyor
Tek sıkıntım soğuk ve yağışlı havalarda buğu olayı(ki buğu yapmayan kaskların fiyatı ortada)
Güvenlik olarak vasat galiba
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
SHARK S 800
Fiyat: 159,95€ dan itibaren
Degerlendirme:
150€ sinifindaki en iyi kask, Darbe Izolasyonu testini gecmis, havalandirmada zayiflik
Bunun disinda göze batan negatif bir zayiflik yok
MOTORRAD Sonuc:
Tatminkar
Übung macht den Meister
bende kullandım oyumu nolan n 62 replica kullanıyrm super kask cok hafifi ve rahat bugu camıda var;)
Marushin TNT 888 NX Shivan Dragon
buğu sorunum yok, hız yapmam ama gördüğüm hızlarda hiç rüzgar almadı, vizör çok kolay sökülüyo, içi tamamen sökülebiliyo, çift D kilitli.
güvenlik ve konfor dışında görüntüsü hakkında da; çok farklı ve özgün bir deseni olduğundan rafda durduğu gibi durmayıp kullanırken göze batan bi görüntüsü olurmu diye alırken çok tereddüt ettim ama şu ana kadar gören herkesten çok güzelmiş yorumu ala ala dahada bi sevdim bunu.
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)