Ls2 vardı
Sonra işyeri Çeneden Açılır (gaga gibi :-) SWAY kask var gayet iyi
Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
Ls2 vardı
Sonra işyeri Çeneden Açılır (gaga gibi :-) SWAY kask var gayet iyi
shark speed2 şu an için bir sorun yok. kampanyada anes halkalıdan alDıM. 1.600 tl yerine 1.000-1.250 tl arası 12 taksit . KASK ÖNEMLİ!! ABS ÖNEMLİ!! UNUTMAYIN.
Kafama olmadığından Scorpion alamadım bende aynı fiyata Held Katana aldım.Çok kaliteli durmuyor ama şimdilik idare eder.Güneş vizörünü indirmek tam bir eziyet.
bell qualifier winger
HJC FG17 kullanıyorum. ss motor aldım gidip hemen o kaskıda aldım. Bir pişmanım ki anlatamam. Kask çok güzel kask fakat SS motora biniyosan zaten yamuk yumuk oturuyosun başın hep en önde. Kesinlikle çook çook hafif kask tercih etmek lazım. Boyun ağrısından bi hal oldum kaskı boynum taşımaz halde. Paraya kıyın en hafifini alın.
Listede kbc var ls2 yok :D zaten olsaydı muhtemelen en çok kullanılan çıkacaktı bilinçlimi yapılmış bilmiyorum Shoei kullanıyorum .
Ls2 ff396 kullaniyorum. 90 dan sonra icerde gokgurulduyor. İlerde durumum olursa mumkun oldugunca az ses olan bi kask almak istiyorum.
Ls2 ff352 memnunum fakat kaskin vizoru cok bugulaniyor.
Ariga RC1050S
Mt tarmac atom = Alın bölümüne işkence ve dayak yemiş gibi kızarıklık bırakıyor , 5 ay oldu alışır dedim yok , tavsiye etmiyorum.
Selamlar
Eşim ve ben Suomy Speedstar RapRed kask kullanıyoruz
Uzun incelemeler ve yanlış alınmış kasklardan sonra aldık .
Öncelikle kafamıza uyuyor.Bu en önemlisi.Kaskın malzemesinden sonraki en önemli
durak bu.Görüş açısı son derece yüksek.TRICARBOCO Kabuğa sahip.D-Ring mutlaka olmalı.
yüksek aerodinamik değerlere sahip.Havalandırma son derece verimli çalışıyor.İç pedler yıkanabilir.
Burunluk ve rüzgarlık var.Pinlock standard.Günei vizörü var ve rayban camlara sahip.Vizör Uv korumalı.
Sanırım 2.000 Tl bantında en iyi seçim diyebilirim benim için )
Schuberth S2 sport kullanıyorum.
LS2 FF353 KASKIM VAR AMA KORKUYORUM KASKA BASKI UĞRATINCA GICIR GICIR SES GELİYOR NEDENİ NEDİR
Agv K5, bildigin leş
Scorpion kullanan var mı? Özellikler exo510?
Shoei nxr kullanıyorum k3sv den sonra çok görüş genişliği, sessizlik, konfor, havalandırma olarak 2 3 gömlek üstün tavsiye olunur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)