LS2 ff358 fakat 1-2 yıl sonra kesinlikle değiştireceğim. çok fazla hava alıyor.
Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
LS2 ff358 fakat 1-2 yıl sonra kesinlikle değiştireceğim. çok fazla hava alıyor.
Mt - Revenge : Sharp testi 5 yıldız. Motor şuan 250lik, büyütünce yüksek hızlarda rüzgar direnci, ses alması vs.. nasıl olur bilemem ama şimdilik çok memnunum.
Hadi bende yazayım. Shoei GT Air kullanıyorum. Konfor olarak ultra konforlu. 80-90'dan sonra Ultra ses alıyor. Yapacak birşey yok, kulak tıkacı forever.
Hem x-lite hem schubert Nasıl oy veriyoruz bu durumda? hadi çok kullandığımı seçim.
LS2 FF396 kullanıyorum. En ucuz dışı fiber malzemeden yapılmış kask olduğu için tercih etmiştim. Vizör buğu yapıyor ama idare ediyoruz şimdilik
arkadaşlar yardımm lazımm
sharp testine tabi tutulmayan markaların listede yer alması fakat 4 yıldızlı olan ls2 lerin bu listede yer almaması çok anlamsız olmuş . bence düzeltilmeli anket bir çok kişi diğer yapmış önceden arai kullanıyordum 1 senedir ls2 FF396 CR1 carbon kullanıyorum . fazer 8 ile çok sessiz ve konforlu bir kask . herkese tavsiye ederim gidip plastik kaskların marka isimlerine okadar para vereceğime . sadece ürünün kalitesine para vermeyi daha mantıklı buluyorum
Her ne kadar kaliteli olmasada uygun fiyatından dolayı birçok insan tarafından kullanıldığı için LS2'ninde bu listede olması gerekirdi.
Arkadaşlar shark raw almayı düşünüyorum.Şuanda kullandığım kask S 56 numara beden.Raw'ın ölçüleri nasıldır? S alsam olur mu?
held gibi iyi bir markanın ankette olmayışı üzücü.ben held kullanıyorum ve çok da memnunum
2007 GV 250 SATILDI
2008 DRAGSTAR 650
Ls2 kullaniyorum 270 tl
"diğer" seçeneği 1kasım seçimlerine girse tek başına iktidar olur kesin
Bir motosiklet sürücünün dikkat etmesi gereken, en önemli ekipmanlardan biri olan kask konusunda cimri davranmayıp kaliteli ve güvenilir bir kask satın almasıdır.
Bir örnek verecek olursam 1997 yılında motosikletli kurye olarak çalışan biri olarak kafamda Nolan n70 kask takılıyken 120 km süratle trafik kazası geçirdiğim esnada motosiklet üzerinde fırlayıp kaldırıma kafa attım 4 saatlik bir tramva ile sonuçlandı,2002 yılında kafamda LM kask takılıyken bir aracın süratle sol yanımdan vurması sebebiyle kaskım takılı olduğu halde kafatasım çatlatı 7 gün komada 1,5 ay evde tramva geçirdim geçici hafıza kaybı yaşadım vucudumda en ufak bir kırık olmadığı halde sadece kask yüzünden bunlar yaşandı varın siz karar verin artık nasıl bir kask alacağınıza..
Herşeyi iade edebilirsiniz zamanı asla!
http://www.teknikkurye.com
ben sway marka kask kullanıyorum. buzlu bir günde e5 de bi arabanın sıkıştırması sonucu 50 ile duran panelvan tipi arabaya arkadan çarptım. kaskım ile araya kafa attım bir nevi. kaskımda sadece çizikler meydana geldi. arabanın kaputu göçtü. çok şükür sağlamım
İlk kaskım A2 ehliyet sınavında kullanmak için aldığım Safebet marka bir yarım kasktı. Bikaç sene sonra araba bagajında kaskın içini fareler yiyince atmıştım.
Ls2 Çene açılır 4 yıldızlı kask kullanıyorum. Ama tam kapalı kaliteli bir kaska geçiş yapmak istiyorum.
Yalnız bu kask çok şekilmiş, acaba bunu takıyoruz diye üstümüze sürerler mi cbf te
Walla özellikleride iyiyse ben çok beğendim bunu...
Yalnız bu yarım kask diye geçiyor ve fiber değilde termo plastikten mamul ürün olduğu yazılmış. Üstelik 850 tl demekki fiyat sadece şekile ait...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)