slm best marka
Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
slm best marka
ls2 nerde ya best var ls2 yok şaka gibi
shoei xr 1000 kullanıyorm ama D çene bağını hiç sevmemdim.bağlamamk içn açık geziyorm oda tehlikeli.acaba o parçayı nerde değiştirebilriz.fikri olan varmı?
schuberth kask aldım yüksek süratlarda çok sessiz kask,
cbf 250 kullanırken bu kaska gerek yoktu ancak şu an fazer kullandıgım için çok gerek oldugunu düşündügüm için ikinci el aldım.
çok ta memnunum. ses almaması ve güneş vizörü olması yanında görüş açısı digerlerine göre daha çok açık.
kuzenim ve bir arkadşaımda aldı aynısından.
98 Beygir.....
venom açık, ls2 açık, scorpion kapalı, nazi kaskı
Hayat aldığın nefeslerin toplamı değil, nefesini kesen anların toplamıdır.
LS2 kullanıyorum
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
gönül ister en kalitesini en sağlamını ve en konforlusunu kullanmak,malum ekonomik nedenler elvermiyor....
cox diyorum....
Safabet şıkların içine girmiş ya..helal olsun..Koskoca Scorpion markasını sokmadınız ya..yuh
2020 'Tracer 900 İcon Blue
çeneden açılır caberg kullanıyorum sadece ses biraz fazla alıp havalandırma konusunda yetersiz geliyo
olun dışında kullanımı çok rahat
LS2 kask kullanıyorum .
Nitro......
bu ankete airoh çene açılır kask olarak cevap vermiştim ama şuan kullanmasanda fullface lazer kask...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
nolan eski motorumun eski sahibi saolsun o olmasa gider ls2 alirdim heralde:(:(:(
hyosung gv 250
gdr marka kask kullanıyorum
│█│║▌║││█║▌│
© ΘRIGINAL PRΘFILE ®
LS2 kullanıyorum
Safebet kullanıyorum. Sharp'ın en yüksek 5 yıldızı var ama bu kask 6 yıldızı hak ediyor diyebilirim Yok yok Berik design Axo kaskım var. Hemi de kros :D
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)