LS2 09 Cartoon
Agv
Arai
Shoei
Nolan
Kbc
Suomy
Shark
Icon
Lazer
Caberg
Airoh
Best
Bell
Safebet
Hjc
X-lite
Schuberth
Dainese
Reevu
Marushin
Max
Cox
Uvex
Diğer
LS2 09 Cartoon
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
scorpion'u da tavsiye edebilirim.
fiyat/performans açısından oldukça iyi gibi...
Arai'nin sayısı neden az? Fiyat konusunda da schubert ve Shoei gibi kasklar arasında fazla fiyat farkı yok sanırım? Shoei'ye göre daha az tercih edilmesinin sebebi nedir sizce?
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar:silent:
Zeus ZS 3000
Bilgi alabileceğiniz siteler:
http://www.zeus-helmets.co.uk/zeus-3000.html
http://www.webbikeworld.com/r2/zeus-helmet/zeus-3000/
Tanıtım videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=VafgmEYl1iE
ankette max olarak belirttiğim kaskımı değiştirdim. agv olarak değiştirilmesini talebediyorum.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Lazer kullanıyorum ama Shoei yada Arai almak istiyoırum
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yazın (Sadece şehir içinde) Nolan
Kışın Schubert
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
en son marushin 999 rs ve en konforlusu bu.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Benim tek motorum olmasına rağmen iki adet kask kullanıyorum.Birincisi çeneden açılır Nolan 102 diğeri ise kapalı Zeus.Her ikiside güzel ve kaliteli kask..
[I][B]Hayatta her şey üstüne geliyorsa,bilki sen ters yöne gidiyorsundur.[/B][/I]
Şu anda LS2 kullanıyorum ama tabiki ilerde süpersportuma kavusursam arai veya shoei alırım heralde
bende az önce aldım çinli bi kask PYG
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
arkadaşlar aranızda çok yeniyim motorum cbr 125, kask konusunda aşırı bocalamadayım ben fullface nolan yada shoei düşünüyordum etrafımda çene açılır almamı tavsiye edenler var lazer granville modelini buldum ece-dot-as onaylı, acaba bu modeli kullanan var mı yada sizin tavsiyeleriniz ne yönde olacak şimdiden teşekkürler
Kaskta sağlamlık kadar ses yalıtımı ve buğu önleme sistemi gibi ayrıntılarda çok önemli. Bugu önleyici iç cam takılabilir olanlardan alırsan memnun kalırsın. 70-90-120 km/s hızlarda kask içinde oluşan ses kaç desibel? Bazı üreticiler bu bilgileride veriyor.
wala urban style yazıyo ispanyol markamıymış ne çin malı degil abi dedi satan adam ne kadar dogru bilmiyom yarım kask ama hoş yani
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
zeusu tek geçerim fiyatına göre çok iyi bir kask
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
bende war MaXeM 20 kağat sudan ucuz poşetle dayanıklılıkta kapışır yanı kısacası LeKask (LeKola BİM hesabı :D)
Bende Shoei Xr1000 Kullanıyorum Ama Diyorumki Kask Takıyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)