Anket: MT 2006 - En iyi motosiklet firması
- Katılımcı sayısı
- 1172. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
MT 2006 - En iyi motosiklet firması
Reklamlar
-
Ben nankörlük edemem kırılan vites pegini haber verişimden itibaren istanbuldan İzmire 2 günde yollayan yırtılan diaframı sorgusuz sualsiz garantiden değiştiren Hyosung Global motor bence 1 numara...Euro plus yol yardımı ve diğer imkanlarla Borusan BMW favorilerimden.Biz motosikletçilerin korkulu rüyası yolda kalma sendromuna gereken yanıtı vermişler...Arıza yapan motosikleti biz ufak makinellere bakmıyoruz diye servise almayan malumunuz Firmada tabiki en kötü servis olmayı hakkediyor...
Reklamlar
-
-
beyler kesinlikle en iyi motor asya motor.ben daha yeni aldım gerçekten çok memnunum.asya motor battı deniliyordu.bunu üzerine fabrikaya telefon ettim ve bana asla batmadıklarını sadece krize girdiklerini söylediler.krizdende el değiştirerek çıktılar.satın alan firma ise soysal group.mobilya otomotiv ve elektrikli ev aletlerinde faaliyet gösteriyor.bu arada asya motorun bayi toplantısı 26-28 ocak arasında perissia hotel side de yapıldı.asya motor 30 mayıs 2007 de üretime geçiyor.ve hedefleri 2016 da dunyanin en buyuk motosiklet üreticisi olmak.belki 2006 nın en iyi motosiklet firması degil ama2007 nin en iyisi olacaktır...
-
Ben bile Honda işaretledim...
Bu arada birde en kötü motosiklet firması diye bir anket açarsanız çok iyi olur?
-
hONDA HONDA HOOONDA HONDADA HONDADA HOOOONDA HONDADADAD HONDAAA
-
işte kalite işte sonuç tabiikide honda ;)
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
ryangt merak ettm neden hondayı sectın:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
çok bi bilgim yok ama honda türkiyede ucuz satılıyo diğer motorlara göre bu yüzden honda diyebilirim
-
HONDA mı tek geçerim arkadaşlar.motosikleti ben japonla sevdim.tabiki bmw de var ama honda nın yeri bambaşka.İYİKİ VARSIN HONDAAAAA
-
bence HONDA süper motorları var
-
Arkadaşlar daha öncede bir arkadaş sormuş tü bende tekrar vede ısrarla soruyorun neden BİSAN yok yoksa bisanı beğenmiyormusuz.......
-
tabiki honda :)yamaha [beldeyama] hedefi belli değil
-
Honda hayat onda diyorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
vay be hondaya bak... merak ettiğim birşey var sitemizde en çok hangi marka motor kullanıcısı var
-
Marka fanatizmine gerenk yok kendim yamaha kullanıcısıyım fakat en iyi hizmet BMW de
-
19 Temmuz 2007, 00:00
bence honda onun gibisi varmı bee
-
19 Temmuz 2007, 00:42
Benım merak ettiğim gercekten honda firması cokmu kalıtelı servıs agı olsun hizmetleri olsun gercekten dığer fimalardan üstün mü yoksa bakkal yoğurdum ekşi demez atasözunun gecerlılıği mı var.Honda kulanıclar cok fazla oldugu ıcın honda ön plana mı cıkıyor.
-
19 Temmuz 2007, 02:37
arkadaşlar kıyaslama yaparken firmanın hizmet verdiği motor adet i de çok önemli.2000 motor a hizmet veren bir firmayla 300.000 motora hizmet veren bir firmayı kıyaslamak olmaz.birde türkiye genelinde kaç tane servis hizmet noktası olduğuda çok önemli
-
19 Temmuz 2007, 03:47
bence bu konuya cevap vermek çok zor.çünkü her geçen gün her firma hakkında şikayetlerini arkadaşlarımız burada bizlere iletiyor.mesela ben kanuni servisinden memnunum ama olmayan arkadaşlarda var.meseleyi anlatabilmişimdir umarım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
24 Ağustos 2007, 17:21
abicim en iyisi BMW'den şaşmayacaksın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler