Bende Bisan Pasifik 125 Sahibiyim Sürmekten çok Keyif Aliyorum.
Araba Gibi Ama Yeni Motor Almak Isteyenlere Yamaha Ybr Veya Hondayi öneririm
Bende Bisan Pasifik 125 Sahibiyim Sürmekten çok Keyif Aliyorum.
Araba Gibi Ama Yeni Motor Almak Isteyenlere Yamaha Ybr Veya Hondayi öneririm
slm arkadaşlar birde benim planet 3 görseniz nasıl olur acaba
slm arkadaşlar birde benim planet 3 görseniz nasıl olur acaba
ben cros aşığıyım crostaki harcanan güç sarf edilen çaba ve adranalin düz yolda gaza basmaktan daha çok keyif veriyo
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
crusier ları çok seviyorum ama CBR 1100 XX e gönlümü kaptırdım...artık favorim sport touring:-)
kullandığım tek motor ( burman 400 ) olduğu için maxi scooter dedim ama olsa bi tane 1000rr fena olmazdı hani bizde ss takılsak
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Otomatik olsun 3 kuruş fazla olsun
İstanbulda artık çekilmiyor vitesli
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
tabiki cruiserrr .........
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Arkadasların cogu hız hız hız demis ben demıcem cunku hız hataya surukler sız yapmasanız bıle karsı taraf hata yapabılır karsı tarafın hatası sız ondan kurtulamadıgınız surece sızın hatanızdır ve yuksek hızlar hata kabul etmıyo hatanın kımın olduguna bakmıyo sonra herkes uzuluyo tanımadıklarımıza bıle uzuluyoruz motosıklet zevk ısıdır motosıklet ozgurluktur otomobılle gıdemedıgınız yurumeye gozunuzun kesmedıgı yerlerı gormek trafıkte saatlerınızı gecırmemektır bızıde ss ler cezbedıyo ama yok bende enduro dıyorum hem ss den rahat hemde gıdebılıcek cok yer var asfaltta gezmek herzaman tehlıkesız olmuyo ENDUROO )
sevgili motorcu dostlarım
öyleki her birimizin farklı farklı seçimleri var benimki ise kesinlikle offroad makina çünkü yok abi hiçbir motorda atlamanın ucmanın zevki yada sıkışık trafikte refüjden bile olsa kayıp gecmenin kolaylıgı
ben dogadan kopamam yıllarca dagcılık yaptım gine daglardayım asla asfalt yol kullanmam cogu yere ve parkura sadece tekerlek sıgacak yuoldan yada ucurum yamaçlarındaki sırtlardan giderim vede gideriz...
benim motoruma asla kız binemez zaten tek kişiliktir ve herzaman camur içindeyizdir oda bende hiç bir kimse dönüp bakmaz ve ben özgürüm işte motor bu benim için ÖZGÜRLÜK.....
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
suzuki gs500
e biniyorum şimdilik fazlasıyla yetiyor
değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik
Motorum CBR 600 F ama hayalimde bi enduro var
Şaka tabi, R makina isterdim ama şu an bnm F'im dünyadaki bütün R lardan RR lardan daha güzel bana.
Tarzım espirili bir dille imzamda da yazıyor zaten...
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
motor dediğinnnn çektimi uzamalıııııııııııı.......... (bu yüzden süper sport)
en soldan şeritten giden bi araçla onun solundaki bariyer arasından vınnnnn die gecemedikten sonra motorun keyfi nerdeeeeee
scooter kullanıyorum ama aklım crossta inş ilerleyen zamanda birtanede cross edincem bir kolum iyileşsinde
Super Sport Enduro sık sık karsılasırım
ben bır enduro cuyum sonuna kadar ama croos larda cok hosuma gıdıyor ama benım jawa m hepsıne bedel hız desen var enduro desen var eh croos ta var daha ne ısteyeyım butun ozellıklere sahıp
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
malesef benim motorum yok ama naked' i tercih ediyorum...
Mehmet can TUNÇKIRAN
::tutkuy::
criuserde şaşmam..ayaklarım yere basmalı..nolur nolmaz..benki duran enduruyu yatırıp köprücük kemiğimi kırdım birde binsem nolur acaba..şaka biryana tarzım birazda yaşımdan dolayı cruiser..şu anda gv250 kullanıyorum
bende Afrika var, haliyle enduro tercihimdir, ama 2. motor olarak SS fena olmazdı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)