abi 2 tekerli ve motoru olan tüm araçları seviyorum.motorlarımdanda menunum ama şimdiki hayalim ise bir xt ailesine katılmak...
abi 2 tekerli ve motoru olan tüm araçları seviyorum.motorlarımdanda menunum ama şimdiki hayalim ise bir xt ailesine katılmak...
Tabii ki Enduro.Yol sorunun yok.Gözünün gördüğü gönlünün dilediği yere git.Unutmayın motorsiklet kullanmak özgürlüktür.
Valla şu an cbf150 kullanıyorum, ama ilerde şöyle bir Shadow ya da Dragstar olr mu diyorum da, bu arada da Transalp de her geçen gün daha mantıklı gelmeye başlıyor gözüme. Galiba motosiklete binmeye başlayınca bazı şeylere farklı gözle bakmaya başlıyor insan. Oyumu cruiser'a verdim yine de, ömrüm yeterse ille de bir gün şöyle sıkı bir cruiser almayı isterim doğrusu, belli bir süre cruiser'a binemezsem içimde kalır valla.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
benim seçimim ss oldu
Prometheus senin EgeKnn ile girmiş oldugunuz bu ss ve enduro karşılaştırmasını üzülerek söylemek zorundayım ki EgeKnn kazancak. anket sonlandıgı zaman ss kullanmak isyenlerın sayısı enduro kullanmak isyenlerin sayısını katlamış olcakk çok üzücü bir durummm
birgün sakallarım beyaz çıkmaya başlarsa ve baston kullanacak durumda olursam ancak enduro kullandırım
Benim saçlarım ağarmaya,sakallarım kırarmaya,kıllarım aklanmaya çoktan başladı. (Başka yerlerimde beyazlamış hanım söylüyor ama söylersem ayıp olur)
Tez tarafından bana bir enduro motor buluna.
Çocuklarda büyüdü,turlara çıkma zamanı gelmiştir artık.
Siz demeseniz de ben biliyorum.
Bir yerlerim kaşınıyor,İnşallah önümüzdeki sezon geçer.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Özümde vahşi bir nakeci yatsa da 600f tarzı sport touringlerden birisine sahip olmak isterdim.
Arada çamura bulanıp, hoplayıp zıplamak içinse çin işi bir kros fena olmazdı doğrusu
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ya ne tesadüf bende endurocular için endişeliyom birgün dagda bayırda yaban hayvanlarına yem olup gidecekler üzülcez burda
birgün yine bir geçmiş olsun topigi açılcak
ankara mt:sayın modumuz Prometheus hastanede yatmaktadır kendisine burdan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum inş en kısa zamanda ayaga kalkar.
ELINT:hayırdır nerde kaza yaptı kim çarptı. yoksa yine bayan sürücüler mi?
ankara mt: yok yok bayan sürücü degil
ELINT:kim ozaman hangi kafasız sürücü çarptı
ankara mt:abi tam olarak sürücü oldugu söylemez. araba çarpmadı.
ELINT:yaya oldugundamı çarptılar
ankara mt:yok abi motosiklet tepesinde olay oldu.
ELINT: olum deli etme adamı ne oldu .şunu açıkça anlatsana
ankara mtrometheus dağda enduro yaparken ayıların saldırısına ugramış. ayıların elinden zor almışlar
ELINT:ben ona demiştim ss kullan enduro ile çok yaşmazsın diyeee zuhaha
aslında ben hızı severim yola çıktımmı tam gaz gitmeyi severim,1000cc motor ile,
bazen de dagda bayırda yol olmayan yerlere girmeyi severim,gs 1200 bmw olsa gerek tam gaz çamura,
içim açılsın diye kalabalık yerlere girmeyi severim şöyle altımda burkman 650 olursa rahat ederim diye,
ama şimdi altımda scooter var ben bununla bu saydıklarımın hepsini yapıyorum, dag yoluna da çıkıyorum, otobana girip 140 da basıyorum işlek caddeye girip milletide seyrediyorum.bana hepsinden birer tane lazım aslında...
98 Beygir.....
naked olsa tam süper olacaktı...
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Ha ayrıca ESAS AYILAR TRAFİKTE
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
neeeeeeeeeeeeeeeee ben mi dogayla iç içe degilim
rizenin ardeşen ilçesindeyim. ve burda zorunlu olarak günün 24 saati dogayla iç içeyim. uyuyorum doga uyanıyorum doga işe gidiyorum doga yani nereye baksan hep doga . maşallah buralarda doga fışkırıyo
yakında sabah kayvaltısını ayılarla yapcaz onlar balıkları tutuacak bende pişircem
dogadan gına geldi artık birazcık asfalt otoban felan görmek istiyomm
Üstüne bir kere binmemiş, yakından bir kere görmemiş de olsam sanırım en sonunda dönüp dolaşıp gideceğim motor bir VFR 800 olurdu. Sport touring diyorum
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
abi naked ları seviyorum ama ss ları daha çok seviyorum ama elbet bi gün bi endurom olcak yaklaşık 10 sene sora sonuç olarak enduro diyorum xt660 olsa 10 sene beklemem şimdide kabülüm aslında
enduro-cross ..yada offroad keyfini yaşayabileceğim herhangi bir makine
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)