bence yamaha ybr 125 gibisi yok
beni alsın götürsün ne kendi yorulsun ne de ben yorulayım.TABİİ Kİ TOURİNG
Chopper/cruiser'den baskasi haram bana...
super sport
gerisi cazip gelmiyo hiç
enduro gerisi yalan
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Enduro tam benlik. İlerde alma planlarım var..
chopper kullnması zevkli bir makine
hızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz fasttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttt
raceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Motosiklet'in cinsi modeli ve ederi kullanacak kişinin merakına ve cebindeki paraya göre değişir.Ben Turing kullanmayı seviyorum ama şu anda bindiğim motor sadece ve sadece bir KT 125 lik.Ne yapalım mecburen mecburiyetten.
[I][B]Hayatta her şey üstüne geliyorsa,bilki sen ters yöne gidiyorsundur.[/B][/I]
100'lük ramzey, 2006 siyah yamaha 125 ybr'm vardı şimdide yine yeniden ybr 125 esd aldım. ybr den memnunum ama tabikide 600'lük yada 1000'lik honda cbr ya da yamaha R'ım olsun isterdim
inşallah ileride
enduro bober istiyorum.
o nasıl olacak demeyin bende bilmiyorum
ama genel olarak enduro çok daha ilgimi çekiyor, chopper'in şekli ve estetiği bambaşka
öyle arada kaldım işte : )))
What goes around, Comes back arround...
Naked'çıyım şuan. Hemen her tarz motor hoşuma gidiyor. Şimdi naked orta yaşlarda enduro emeklilik döneminde chopper'a geçmeyi düşünüyorum.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
herkes için tabiki farklıdır ama benim için illaki SS
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
naked kullanıorum hiç bir sorunumda yok motorla ilgili zevkde alıyorum hoşumada gidiyor ama param yetse bi harley güzel olur aslında
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
250 cc'yi geçmemek kaydıyla süper sport,race...Allah ömür verirde 40-50 yaşlarını görebilirsem muhtemelen enduro...
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Seni Seviyorum
AFRİCA TİWIN TRANSALP BMV1200GS CBF600 . TRANSALPİM OLDU CBF600 KULLANDIM AFRİCA VE 1200GS HAYALİM
Param ve tecrübem olsa,bir HD 883 bir de Vespa alırım.Motoru eski falan ama alabildiğince çekici geliyor HD.Diğer taraftan günlük,şehir içi kullanım içinse Vespa "gel,al beni!" diyor ama bakalım neye niyet neye kısmet...
Think Green!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)