benim en çok keyif aldığım motor touring motorlar hem hızlı hem rahat ama racing-super sportları da seviyorum ama onunla yolculuk hem artcı hemde surucu için zor oluyor artçıysanız kollarınız ve beliniz artık eğilmekten kasılabiliyor...
benim en çok keyif aldığım motor touring motorlar hem hızlı hem rahat ama racing-super sportları da seviyorum ama onunla yolculuk hem artcı hemde surucu için zor oluyor artçıysanız kollarınız ve beliniz artık eğilmekten kasılabiliyor...
tabiki cross
dünyada cross dan başkası yaalan crossss
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
az yakan motörlar
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
kesinlikle cross tek geçerim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Tabiki Super Sport
[B]600RR ye Geçmek İçin...[/B]
ben yenı baslamak uzere olan bırıyım ama her zamn hayalımdekı motorlar ss bunu ıcın ılk motorum cbr125r olucak ...
arkadaşlar demekk site racing severlerle dolu ben o kadar sevmem racingleri en azından naked ler kadar sonra da touringler
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Aslında en büyük hayalim Kawasaki KLR650 ama 650cc ye yükselmek için daha çook km yapmam gerekio ama şuanda hedefim Yamaha YBR250(Fiyatı biraz daha düşse)....Allah nasip ederse Yoluma 250 cc ile devam etmek istiyorum..
vfr 800 hayalimdeki motor
Arkadaşlar niye herkes süper spor dio anlamış değilim...Motosiklet modelleri bölümünden Admin in yazısını okumanızı ve tekrar düşünmenizi tavsiye ederim(yeni başlayanlar için)
süper moto
nakedddddddddddddddddddddddddddddddddddd
:thumright
bnc cuplar güzel
Kimsenin zevkine karışmak istemem ihtiyaçlar değişik istekler farklı olabilir ama bir gerçek vardır ki: motorların atası yada efendisi klasik cruiser lardır. Bütün motorları seviyorum. Lakin cruıser/chopper tarzın dışındakilerin hepsi bir amaca yöneliktir, ihtiyaca biinaen alınırlar. Super sport uzun yolda çabuk varmak, cross dere tepe, scotter şehir içi falan filan. Demem o ki: Motorlarınız sizleri gezdirir. Oysa biz cruiser cılar olarak motorlarımız bizi gezdirmez, biz motorlarımızı gezdirmek için satın almışızdır ve biz onları ihtiyacımızı karşılamaları için satın almamışızdır. Aradaki temel fark bence bu.
Not: Bu arada sele geride gidon yaklaşık 1.10 m ileride bir supersport motorda yaklaşık 150 km gittiğinizde tekrar nasıl doğruluyorsunuz?
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
gaza bastınmı gidicek motor dediğin kesinlikle SS RR da çok yoruyo o yüzden kesinlikle hayalimdeki ve elimdeki motor HONDA CBR 600F olay budur
benim en güzel keyif aldığım motor cup hem rahat hem az yakıyor
lifan 100
herkesin tarzı farklı arkadaşlar anlaşılan ama bende süper spor iserdim
doğrusu ama benim için işimi görecek motor en güzeldir şuan için. .
enduro+ supermoto= suzuki drz 400 birde scooter olsun 125 cc ok
Buradaki oylamalarda scooter pek keyif alınan motosiklet olarak gözükmüyor ama yollara baktığın zaman özellikle bizim Kocaeli'nde her tarafta scooter bolluğu göze çarpıyor..Birde Cup modeller revaçta ama neticede zevkler değişebilir herkesin gönlünde bir aslan yatar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)