ben ce shadow dan başkası yalan
ben ce shadow dan başkası yalan
slm arkadaşlar rooko150 alıcam nasıl bir motordur bana sorun çıkarırmı
bence 600f çok ideal, çünkü eşimle birlikte binmeyi çok seviyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bencede 600 F çok ideal. Eşim yok ama tek başıma binmeyi çok seviyorum
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
kesinlikle ve kesinlikle favorim enduro ve special crosslar .Özellikle special cross'ların arazide altımda bi oyuncağa dönüşmesi çok zevk veriyo bana
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Enduro - Cross tabiki
en sevdıgım enduro tıpıdır motoru göruyım hıc ayrılmam yanında okadar sevıyorum bırde aşırı bmw hastasıyım işallah allah bırgun nasıp eder
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Motora 8 yasında 49cc bir peuget star ile basladım abimindi motor o öğretti kullanmasını enduro hariç neredeyse bütün motor çesitlerini deneme imkanım oldu 1000 cc hariç 600 cc de abimle çok kısa mesafe verdi yasım ufak die ama güzel sürmüstüm yana yatırma felan olmadı ama çoçukluğumdan beri Race motorum olmasını çok istemisimdir ve alacamda 1000cc lik bir makina alacam
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
hangi motorcunun kalbinde yatmaz ki "goldwing" bence tüm motorcuların son hayalidir...
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Mobyletçileri dışlamayalım.Motorlu bisiklet dense de çoğu mobylette kullanıcısı gerçekten motorcudur.
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
super sport olmazsa olmazlarda
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
çapır cıyım hep de öyle kalıcam heralde
honda cbr 600rr 2008 siyah veya beyaz
cruıser olsun tastan olsun en az 650 cc soyle rahat rahat gitmeli . bir tane tdm 900 ve 600 rr -f de olsa fena olmaz
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ben pejolardan hoslanirim bi tane cix pejo yaptim kendime :D
bende kullanımı rahat gezi için birebir olan touring tarzı motorlardan hoşlanıyorum.naked tarzlarındanda grenajlı olanlarını seviyorum..
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
100 kmde 2.5 litreyi geçmeyen motosikletleri kullanmaktan keyf aliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)