En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?
Bu alışkanlıktan nasıl kurtulursunuz?
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?
Bu alışkanlıktan nasıl kurtulursunuz?
araba şöferlerine dikkat etmediği herşeyde uyarıom zırt pırt
Ride your way
Otomobil kullanmanın getirdiği lakaid davranış alışkanlıkları.(yolu yeterince takip etmeme,kapalı yerde olmanın verdiği güven duygusu,hız ve takip mesafesine riayet etmeme vb.)
Seçenek : Diğer.
Yıllarca yol kenarında ki inşaat iskelesinde çalışan ustanın varlığını ve bana oluşturabileceği olası riski dahi algılarken,şimdi daha fazla oranda otomobil kullanmamın verdiği gevşeklik (tembellik)beni düşündürüyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Bilmiyorum, biri söylerse sevinirim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
sıkışık trafikte aralardan biraz hızlı geçiyorum birde takip mesafesi ihlali var galiba
zaman zaman gaza geliyorum
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
Sürekli tek teker ile gidiyorum Bu şakası, gerçek olanı ise motosikleti araba gibi kullanıyor olmam. Belki de kötü değil iyi bir özellik bu. Yani aralardan gitmiyorum, trafikte bekliyorum, emniyet şeridini kullanmıyorum vb. Yok biraz abarttım galiba ama böyle işte bazen böyle oluyor.
ALPAY
Boş yollar da ve yalnızken ellerimi bırakıp ta gitmek çok hoşuma gidiyo
EN ÇOK GICIK GİTTİĞİM FARKINDA OLMADAN BACAKLARIMI sıkıyorum ve 2-3 saat sonra uyuşuyor buna bi çare farkında olmadan sadece bacaklarım tutuluyor
her zaman gaza geliyorum
örnek olarak burgman 650 le ısıklarda durdugumla fjs 600 umla kapısmak istiyorum
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
Ben en çok boş yolda sağımdan geçip bana maksa atan arabalara sinir oluyorum. En kötü sürüş alışkanlığım bu noktadan sonra meydana çıkıyor zaten. Makas atan arabaya ben de motorla makas atmazsam içim rahat etmiyor. Bu durumdan çok rahatsızım ama kendime hakim olamıyorum. Sol şerit bomboş dururken sağ taraftan geçmeyi anlayamıyorum.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Sıkışık trafikte çok sık şerit değiştirip geniş aralıklara kaçmam bir nev-i makasta denilebilir...
sag elimin ıkı parmagı sureklı frenın uzerınde farkedınce duzeltıyorum ama bısıkletten kalma alıskanlık kolay gıtmıyor
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Walla çok dikatliyim motordayken ama bi otomobil sürücüsü olarak arabaara çok kızıorum!! Sonra bağırıp çaarıorum bigün fena kapışcaz birileriyle ama hadi hayırlısı. Bişe diil tam koruma olduğu için sakat kalıcaklar adamlar bi kafada! Kask war dizlik v.s. war bunları düşünmeyen otomobil sürücüleri de war.
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
yanyana ve aynı hızda giden iki aracın arasından hızla geçmek
duramıyorum
mesela avcılardan yola çıkıyorum maltepeye gidiyorum ve köprüye gelince durup maltepedeki arkadaşa haber vermem gerekiyor ki adam hazırlansın,
ama durmam mümkün değil bi bakıyorum maltepedeyim,
yolda durup yemek molası veya sigara molası veririm diyorum ama bi bakıyorum varış noktama gelmişim,
yola çıkınca varış noktama kadar motor bozulmaz ise ne olursa olsun duramıyorum,
sırf bu özelliğimden dolayı istanbuldan eneze hiç durmadan gittim...
hani yolun düşerse geçerken bi uğra derler yaaa ben uğrayamıyorum geçip gidiyorum
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
habire sigara içiyorum motor üstünde bide çok kafesçi dövüyorum trafikte
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
aralara giriyorum en ufak bir trafik bile deli ediyor beni birde kıroluk olarak tanımladığınız sigara içme olayı aslında çok zevkli oluyor be ya
hazır içen birilerini bulmuşken soralım abi motor üstünde sigara içmek nasıl bişeydir ya? yani ateşi sağa sola dağılmıyomu? mesela benzin alırken deponun yan tarafına benzin taştığını ve oraya birazcık ateş düştüğünü farzet, ya da ateşin rüzgardan uçup çenenin yanından boynunun yanından içeri süzüldüğünü düşün? ne bilim ya arabada sigara içip izmaritini yola atanlara acayip ifrit olurum ama motor üstünde içenlere henüz ne olacağımı bulamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)