anahtarı üstünde unutuyorum....
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
anahtarı üstünde unutuyorum....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
Direksiyonu kitli unutuyorum, 4-5 defa oldu
ayaklığı acık unutuyorum 3km acık gittim bi defa
İZMİT:cat:
Benim en kötü aliskanligim...
Eskiden yoktu..
Motor kullanmaya basladigindan beri var...
Hani köprü altina gelince motoru biraz bagirtiriz ya...
Ben artik her köprü altina geldigimde arabada bile bunu yapmak ister oldum...
Yahu Remzi arabadasin unuttun yine dedigim olmustur...
Arabayi köprü altinda bagirttiracam ...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Arada bir sinirleniyorum trafiğe, tutamıyorum kendimi, arabaların arasından makas ataa ata geçiyorum. Farkındayım çok yanlış hatta bir sürücünün yanlış bir hareketi beni öldürür ama oluyor arada giriyor kanıma şeytan
[B][COLOR="Black"]Camlar kırılıyor, çığlık atıyorsunuz. İnsanlar ölüyor, susuyorsunuz ![/COLOR][/B]
Boş yolda kendimi kaybedip gaza geliyorum, yüksek hızlara çıkıyorum.
Farkettiğimde ise yol bitiyor. Birde hızlı kalkış işi var.
Sanırım bu alışkanlıktan daha yüksek ccli bir motosiklet alacağımda kurtulacağım,
O motorda gaza gelmeyeceğime inanıyorum. Sonuçlarını biliyorum en azından.
genelde şehir içi kullanımlarda kask mont eldiven vs kullanmıyorum ve öndeki aracı yakından takip ediyorum ledow 250 chopper kullanıcısıyım araçların aralarından rahat ilerleyebilmek için yan çantalarımı bile kullanmıyorum en büyük kusurlarım bunlar sanırım
önceden yan ayaklığım motoru dik tutuyordu..geçen yaz yaptırdım.. şimdide sürekli yan ayaklığı kullanıyorum.. ama hep orta ayaklıktan motoru indirmişim zannedip yan ayaklığı kapatmıyorum... 5-10 metre gidince cccccaaaaaarrrrrrttttttttt diye sürtüyo ve herkes bana bakıyor.. heralde beni acemi görüyorlardır...ama bende hemen siyah vizörümü indirip yüzümü göstermiyorum eheheheh
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Kötü alışkanlığım çok..
-Hızlı sürüyorum..(1-2-3 derken bi bakıyorum vites 5'e gelmiş Gerçi cbf'le 60 la bile 5. viteste gittiğim oluyo...Ekonomi
-Sıkışık trafikte makas atma olayları çok var..Hele bi kurye görürsem bende takılıyorum peşineÇok güzel yol açıyolar..
-Aynı Hızda giden 2 arabanın arasından geçmek riskli ama o an kendimi tutamıyorum..
-Işıklarda hafif tekerle kalkıyorum
-Belki daha vardır ama aklıma gelen bu kadar..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Aynaları takip etmemem.kontrolsuz şerit değiştirme ve dönüş yapmak..
Pirate oF Dü[Z]ce...
Bi eli gidondan bırakıp pantolonu düzeltmek
yolda yürüyen manitalara bakıyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Scooter ile Ve Cup la Hiç bir sıkıntım olmuyor hatta Yolu satın almışcasına Ama tehlike arz etmiyecek şekilde ilerliyorum
Ama İş vitesliye gelinde bi heyecan bi gerginlik Ayak fren,debriyaj,Vites Tedirgin ediyor beni Şehir içinde Dışında sorun yok
Bi 250cc Cup yapsalarda Millet alsa diyom hep kendi kendime Otomotik vitesli Araba İle Vitesli farkı Gibi bişey oluyo bu
En kötü alışkanlığımda Gözlerimin Hemen rüzgar yemesi sürekli açıp kapıyom o yüzden :(
Sado
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
altımdakı motorun cc ını unutup sollamaya cıkısım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
yolda beni sıkıştıran araclara trafikte aynalara ve camlara saldırıyorum .
kendimi bu konuda sekinleştirmem gerekiyor. sonu yok çünkü..
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)