Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
hız kendime güven cok yatırma e tabi bide cabuk gaza geliyom illa geçecem :D
Sonuçlarını gayet iyi bildiğim halde araç sürücülerine sinirlendiğim zaman gereksiz bir gaza gelme durumu oluyor. Buda hiç iyi değil trafik terörü estriyorum.
dikkatsizlik yüzünden 2 kez kaza yaptım.(gel de duran arabaya arkadan vur )
kayma,yan yatırma v.s. türü hatalar yapmadım çok şükür şimdiye kadar
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
ÖNCE slm herkese ben herkesi gaza getiriyorum ama kendim gaza gelmiyorum
sanırım bu benim en kötü huyum
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Yok arkadaş yok yaa olmaz böyle bişi ne kadar kendimi engellemeye çalışsamda olmuyor kendimi sıkıyorumda sıkıyorum araba kullanırkende oyle motor kullanırkende oyle pürdikkatim gayetde güzel kullanırım ama ne varki kendimi sıkıyorum dişlerimide sıkıyorum ilginç yani
Araba ile 1 motorla 1 kazam var o da 14 sene içinde
Ayrıca güzelde kullanırım yane
Motora Binincek çok Sigara Içiyorum
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
sol virajlarda konrolü kaybetmemek için kendimi çok kasıyorum ve fren basıyorum neredeyse her seferinde kıl payı dönüyorum.sağ virajlarda sıkıntı yok ama
Genelde cruiser makinamla çıktığımda genelde nazi
kaskımı kullanırım..Ara sıra sigara içtiğim olurdu..
Şimdi yok öyle dangalaklık..Ama sizler lütfen
bu kötü alışkanlığımızı örnek almayın..
Sigara içmek yasak artık..KANUNEN..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
En kötü sürüş alışkanlığım; göbeğe gelince yavaşlamayı durmayı bilmiyorum bodoslama giriyorum
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
evet motorum r1 yav alet zaten hızlı onunla yavaş gidince sanıyorum ki makina bana alttan alttan laf ediyo bende dayanamıyorum genelde valla yolda müsaitse (ama müsaitse ) ne varsa basıyorum hele bide istanbul e5 boşşa deyme keyfime
solladıgım arkadaşlar varsa sölesin
sola sert virajlarda aşırı yavaşlıyorum,tırsıyorum zati sola virajda kaza yaptım
Diğer sürücülere karşı aşırı kuşkucuyum. Aslında iyi bir meziyette sayılabilir bu en azından dikkatli olmamı sağlıyor; lakin motoru gergin olarak kullanmama sebep oluyor.
herkese slm...kendime bazen cok kızıyorum bu konu da...çok zor gaza geliriimm ama gaza geldim zman kendimi kaybediyoruum...birde trafikte bnaa kasıtlı hareket yapıldı zman inanılmaz sinirlenip kendimi kaybediyorum.ana cadede cidi hızlı giden arabanın önüne geçip ani fren yapıp durucak kadar sinirleniyoruum..
trafıkte araba suruculerı motorları aractan saymıyolar ondan dolayı moto suruculerını delı edıyolar bazen ındırıp dövesım gelıyo yaww
benım en kotu alıskanlıgım elım gazdayken aynı anda frene basmak yanı elımı gazdan cekmeden frene basmak
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)