Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
arabaların sağından gidiyorum
tam hatunun biri kapısını caaart die açmadan şeridime girmiştim
bi daha yapmıcam dedim ,, aslında çok çabuk gitmem gerektiğinde yapıorm artık sadece
bide dizlik olayına girmedim hiç, motor çok hızlı değil diye dizliğe ihtiyacım yokmuş gibi geliyor.. halbuki bisikletçilerin bile taktığını biliyoruz hepimiz..
bende yola çıkınca 10 15 km falan sonra dinlenmek sigara içmek istiyorum
motor rahatsız ediyo dicem ama alakası yok
heralde durup motorumu seyretmek bi ikide foto çekmek hoşuma gidiyo ondan olsa gerek
Trafkte bir araç olduğumu düşünmek,başkaları tarafından bir araç olarak görüldüğümü düşünmek,diğer araçlar kadar saygı görmek.
Not:Trafikte,araç büyüklüğünüz kadar saygı görürsünüz veya size dikkat ederler.Hangisi daha çok hasar verirse,ona yol verilir.
i pod motor surerken yuksek ritmLi parca dinLEmek
gerci simdiLik motorum yok bazen ark. odunc aLdigim motorlarla hafta sonu keyfi ama benim icin sorun oLusturuyor dikkatsiz kiLiyor insani
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Artçım varken sanki arkada biri yokmuş gibi kullanıyorum. Halbuki frenajda ve virajlarda çok etkiliyor. Ayrıca artçımı sarsıyorum vites aralarında. Çünkü orada olduğunu umursamıyorum heralde
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sinyal vermeyi unutuyorum :(
Acaip gaza geliyorum, birileri yapamazsın dediği zaman yapmadan duramıyorum.
Motorla hiç alakam yoktu es kaza foruma girdim, okudum okuduum, üye oldum, okudukça gaza geldim, gittim 1000rr aldım.
Ankarada motoru aldığım yerde bi çocuk vardı, en son çıkarken ona sordum hangisi gaz hangisi vites debraj felan, anlattıktan sonra nasıl yaa diyoduki kaçtım
15 saat sonra felan istanbuldaydım ama öldüm yorgunluktan.
Hatta bolu tüneli çıkışında (üzerimde sadece tişört vardı) o kadar üşüdüm ki motoru sağa çekip ısınmak için çılgınlar gibi sarıldım.
Kesin geçen araçlardan görenler demekki motor aşkı böyle bişey adama bak nasıl da seviyo motorunu felan demiştir
Neyse aldığım gazın etkisi 1000km sonunda geçti, şimdi 125cc bir motor almak istiyorum, öğrenmek için
Başlangıç motoru konulu başlıklardan da uzak durmaya çalışıyorum
trafikteki kötü huylarım:
arabların arasından hızla geçiyorum
arabalara çok yaklaşıyorum
virajları yüksek devirde alıyorum
trafik ışıklarında arabalarla kapışıyorum
bu huylarımdan vaz geçemiyorum akrabalarım çok uyarıyor ama elimde değil iyi günler...bunlar yüzünden başıma neler gelecekleride biliyorum....
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Yanlamak hoşuma gidiyor :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
bu iyi bir alışkanlık mı yoksa kötü mü anlamadım? yamaha'nın güvenli sürüş eğitiminde öğretilen, iki parmağın her zaman manetlerin üzerinde durması şeklindeydi, bunun nedeni ise frene ihtiyaç duyulduğunda reaksiyon süresini kısaltmak, bence de gayet mantıklı ve doğru bir davranış. aklıma gelen tek olumsuz yanı, özellikle büyük ccli motosikletlerde fren sıkarken gaz kolunun toplanmaması ve fren yapayım derken elin gazda kalması olabilir mi?
konuyu değiştirdim galiba, kusura bakmayın ama henüz yeni olduğum için daha gözlemleme şansım olmadı kendimi trafikte seyir halinde...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
motor kullanırken ön tekeri kullanmıyorum.en kötü alışkanlığım bu.sanırım buda güvenden kaynaklanıyor..
sinirleniyorum.Trafikte herkese el kol yapıyorm yada kafamla oldumu senn yaptığın şeklinde(nası oluyosa)işaretler yapıyorm.Aslında herkesten kendi göstediğim dikkati bekliyorum ama bazı dikkatsizliklern action a dönüşmesinde benim gittiğim hız etken oluyor genelde.Sürekli sert hızlanmalar ani frenler yapıyorum.Her virajı limit dönmek açık yol olduğu anda nereye kadar basılacaksa oraya kadar mutlak-şaşmaz basıyorum.
Trafikte birinden iyi bi dayak yersem tedavi tadında..belki değişir bişiler
Hepsi seçeneğini işaretliyorum
Kullandığım motora göre değişiyo
ama genelde motor üzerinde sigara içmek keyifli oluyo onun zevki bir başka
Takip mesafesini korumuyorum
Altımdaki motor race ise kendimi tutamıyorum düz yolda sağa ve sola yatıyorum çünkü hoşuma gidiyo
Kask, mont vb. giymiyorum çünkü alıcak kadar param yok şuan hala aldığım 3. motorun parasını ödemekle meşgulüm..
motosiklete binince durmak sitemiyorum,500 km yolu gidiyorum sabahtan akşama kadar bir yerde durup dinlenmek aklıma gelmiyor,karnım acıkmıyor,susamıyor ve yorulmuyorum,ne kalori var bende be,anlamadım gitti,hızlı gidiyorum ama bunu önlüyorum aklıma motosiklet kazaları gelince frene basıyorum ve yavaş kullanıyorum,beya işe yarıyor.
bu arada topic hortlamış oldu görmeyenler görsün.
98 Beygir.....
Bisikletten gelen çok kötü bir alışkanlıgım var arkadaşlar ( bisikletle yılda gittigim mesafe 5000 km )
Bisikletteki arka frenle motorsikletteki ön fren aynı yerde malesef ve ben motorla giderken ani durumlarda arka fren diye ön freni sıkıyorum, refleks olarak farkında olmadan yaptıgım bu hareketten dolayı oldukça tedirginim ve yakında bisikletimdeki ön frenle arka frenin yerini degiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden
Korktukça Tutsak, Umut Ettikçe Özgürsün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)