Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

Katılımcı sayısı
1756. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çok hızlı sürüyorum.

551 31.38%
  • Çok yavaş sürüyorum.

83 4.73%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

214 12.19%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

202 11.50%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

217 12.36%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

267 15.21%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

222 12.64%
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

REKLAM ALANI
    Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Cevap diğer;
    birincisi aynaları yeteri kadar sık kontrol etmiyorum,
    ikincisi virajlara yaklaşırken yaptığım frenleri farkında olmadan viraja girdikten sonra da devam ettiriyorum, farkettiğimde elimi çekiyorum ama viraj bitmiş oluyor
    üçüncüsü arkadan yanaşıp habire kornaya basan otomobil olunca acaip stres oluyorum, yolun ortasında zınk diye durup "ne var" dememek için kendimi zor tutuyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanyana ve aynı hızda giden iki aracın arasından hızla geçmek
    +1 aynen bayılıyorum bide ürktüklerini görmek dahada hoşuma gidio.. kahrolim ben..

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı explorer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sürekli tek teker ile gidiyorum Bu şakası, gerçek olanı ise motosikleti araba gibi kullanıyor olmam. Belki de kötü değil iyi bir özellik bu. Yani aralardan gitmiyorum, trafikte bekliyorum, emniyet şeridini kullanmıyorum vb. Yok biraz abarttım galiba ama böyle işte bazen böyle oluyor.
    bende tam tersi,arabayı motor gibi kullanıyorum,emniyet şeridi,şerit ihlali,ani şerit degiştirme. zaten bunun yüzünden geçen gün hızlı şerit ihlali yaptım koca kamyonetle,amir gördü beni yazdı 150 ytl cezayı sonra 50 km yoluen sagdan 1 saatte aldım tın tın..
    98 Beygir.....

Incredible - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Üzgünüm ama yok!
    Hiçbiri, çünkü daha motosikletim yok. Saygılar...
    [b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
    [COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]

delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    acip pimpirikli bi adamım aynaya bakmadan asla serit deiştrmem edebinle sürerim motoru dicem yalan olcak hele ki arkamda biri paso sellektör yapıosa o kadar qevşiom ki inadına ibreyi düşürüom motorda orta boş ayak ayak üstüne atiom allla bide siqara yakalbilsem işte waryaa...hehe bu kıl olunca da qazlayıp qidiom yakalayabiliosa bravoooo!!!! ışıklarda sırf kıllıqına tam ortada en önde dururum onların kı tasıtta bnmkı diil mi die ve her kalkışta yanına sokulmaya calışan taksiciyi tokatlamak kadar qüzel bişi olmaz bu dünyada!!!!!!!!!!!hele ki qece 3te istanbul yolunda kamyoncularla yarışmak en büyük fantezim..bayılıom bayılıom zevkten 4 köşe oluorum

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    En sevmedim sürüş alışkanlığım. Aklıma koyduğum zaman koşullar ne olursa olsun, bütün risklere rağmen motosiklete atlayıp yola çıkmam

Ne yolu kaplayan biçerdöver, ne Hacile teyzenin inek sürüsü, ne sarhoş sürücüler, ne sağanak yağış beni durduramaz.

Aklımdan geçirip te motora binemediğim zamanlar afakanlar basıyor, yakayı bağrı dağıtıp sarseri mayın gibi sokaklarda koşturmak istiyorum
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

jrking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni s250c
    şu yazılanları okudumda onları ben yapsan heralde sonum fena olurdu...
    3 kez düz 2 kez de vitesli motorun üstüne çıkıp sınava giren , 2005 mart ayından beri 250c kullanan ve o zamandan beri bi kaza bile yapmayan (canım biraz tatlıdır) ama boş yol bulduğunda motorum kanuni 250c ile ibrede 115 şi görmüşlüğüm vardır... doktor bey beni sorunum nedir acaba???

=))
    yüksek tork ve parıltı severim, sadece deri giyerim...

::tutkuy::

woxow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow Custom
    Her ne kadar sakin, istikrarlı ve kendime bir limit belirlesemde. Kendimi tutamıyorum ve gaza basıyorum. Sonra ben ne yapıyorum diyorum yavaşlıyorum. Sonra bi bakıyorum ibre fırlamış yine, sonra tekrar yavaşlıyorum. Bu böyle devam edip gidiyor.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    önümde giden her arabayı geçmek istiyorum... ama bunlar geç geç bitmiyor
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

FIRFIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax momo
    önüme gelen her arabayı sollamak istiorum baska bişi düşünemiorum bazen(tabii sollayamıorum altımdaki motordan dolayı ama ii oluyo),araba sürücülerine yayalara cok cabuk snirleniyorum.
    sen hiç gitmeyecek gibisin degilmi, o gidenlerde senin gibiydiler...

susam13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    en kotu surus alıskanlıgım hızlı ve dıkkatsız kullanmam ama daha kotusu bunların hep ruyalarımda gerceklesıyo olmasıı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    Yahu Ben Evde Oturuyom Kendi Kendime Bundan Sonra Yavas Kullanicam Hiz Yapmiycam Diyorum Sonra Ise Gitmeye Hazirlaniyorum Bizim EV Ank Da H.gazide Isyerim Balgatta Dolmusla 1 Saat Sürüyor bazen 1saatide geciyor Ben 13 Dakikada Gittim Bide Sabah Ne Bicim Trafik Var Buyur Iste Hani Evde Kendime Sölediklerim Nerdeeeeeeeee:p
    Yaw Bu 2 Teker Hastalik Yaw 200 M Yavas Gidiom Sonra Dayanamiyom Köklüyom Gazi Abi Napiyim Yaww Aralardan Sagdan Soldan Her Taraftan Deliyim Deli Hatta Zir Deli

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yarım debriyaj kullanıyorum , veya ani kalkış yapmak için bir anda debriyaj brakıyorum Ve bunun sonucunda da şu an debriyaj sıyırıyor Değişmesi gerek
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    onumde pinekleye pinekleye giden araçlar bana yol vermedikleri zaman on kaldırıp arka tamponlarını aşagıya indirmeyi düşünüyorum her sanıyede... Galiba onumdekide bu düsüncemi anlayıp bana yol veriyo sıka sıka

Şİmdiye kadar hiç olmadı ama bakalım elbet bi gün birinin tamponunu aşagıya indircem

Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acip pimpirikli bi adamım aynaya bakmadan asla serit deiştrmem edebinle sürerim motoru dicem yalan olcak hele ki arkamda biri paso sellektör yapıosa o kadar qevşiom ki inadına ibreyi düşürüom motorda orta boş ayak ayak üstüne atiom allla bide siqara yakalbilsem işte waryaa...hehe bu kıl olunca da qazlayıp qidiom yakalayabiliosa bravoooo!!!! ışıklarda sırf kıllıqına tam ortada en önde dururum onların kı tasıtta bnmkı diil mi die ve her kalkışta yanına sokulmaya calışan taksiciyi tokatlamak kadar qüzel bişi olmaz bu dünyada!!!!!!!!!!!hele ki qece 3te istanbul yolunda kamyoncularla yarışmak en büyük fantezim..bayılıom bayılıom zevkten 4 köşe oluorum
    Sen harbiden deli lleoo sun
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    yamaha ybr
    benim en kötü alışkanlıklarım boş bir yolda motorun önünü kaldıramadan edemiyom. birde olmazsa olmazım benim motorun gücünde bi motoru tokatlamaya calışmak tabiki.coğu zamanda takatlıyom.trafikte en cok kızdığımda dikkatsiz otomobil sürücülerinin motorları farketmemesi...

Motosikleti
    93/06 - Honda Kinetic DX100 (İlk göz ağrım o, kalbimde!) 06/... - Yamaha X-Max250
    Mikrofonlu kulaklığı bağladığımda, uygun bi hızla yokuş aşağı giderken birisi ararsa, çağrıyı cevapladıktan sonra ellerimi bırakıp muhabbete başlıyorum ve yokuşun sonuna kadar böyle gidiyorum. O sırada muhabetin içeriğine göre, sanki konuştuğum insan karşımda oturuyomuş gibi ellerimle çeşitli hareketler yapıyorum...

Yandan geçen arabalardaki insanların yüz ifadeleri tam fotoğraflık! Tavsiye ederim...
    "It is better to deserve honors and not have them than to have them and not deserve them."

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    bazen cok fazla gaza gelıyorum

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Topic için teşekkürler okuması gayet zevkliydi.Ben virajlara o virajın girilebilecek son limitlerindeki süratlerle girmeye çalışıyorum (Ama sadece şehir dışında)Onun dışında bütün kurallara uyduğuma inanıyorum.AMA NE KADAR KURALLARA UYDUĞUMU SÖYLESEMDE UYMADIĞIM BİR GÜNÜMDEKİ HATA 23 AYIMIN YATAKTA GEÇMESİNE NEDEN OLDU
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

ben kendimi hiç tutamıyorum herzaman her yerde basmak geliyo içimden tehlikeli ama hayırlısı bakalım bigün nereye uçcaz...
    :bounce: [COLOR="Red"]yaklaşma[/COLOR]

sürüş alışkanlığımın olmaması

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler