Diğer olduğundan konu başlığına yazıyorum.
Motorum CBR 250R, Ankara'da kullanıyorum.
Gerek 0 km/s'den kalkışlar olsun, gerek de 1-2-3 viteslerde akselerasyon olsun şehir içi yoğun trafikte, hemen hemen çoğu ortalama 1.4-1.6 arabadan hızlısınız, 2.0 arabalara da düşük hızlardan akselerasyonda kafa tutulur rahat biçimde. Bu alt yazıyı geçtikten sonra şunu söliyim, mesela Eskişehir Yolu olsun, İstanbul Yolu olsun ve çeşitli noktalardaki 70 km/s ile sınırlı önden plaka okuyan radarların altında sırf radarı geçtikten sonra gaza gömelen arabaları 100-110 km hızlara radar tokatlamak için yavaşlıyorum. Hele iş atan arabalar oluyor, yanlarına gelip 3 korna yapasım doğuyor.
Bi de trafik ışıklarında kapış isteyen son mohikanlara bitiyorum, dayanamayıp asılıyorum.
Ama 120'yi geçtikten sonra 160-170'e şayet çıkarsa motor, bi yarım saat sürdüğünden hızlanması, Doğan-Şahin falan geçip gidiyor yanımdan, çok kahroluyorum. Arabayı da motoru da satıp çok düşündüm 30 milyara bi GSX-R 1000 almayı ama, hayat işte, bir V8 jip kadar da yakmayı yemiyor. Araba 1.4, motor 250'den devam orta direklik bâki.