elimde olmadan arada kendimi cok kasıyorum
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
elimde olmadan arada kendimi cok kasıyorum
ANKARA MT
Bu şıklardan hemen hemen hepsini bazı durumlarda yaptım :( Kısa mesafe diye koruma da giymedim, hızlı gidip tehlikeyle yüzleşince hatamı da anladığım oldu. 2 kere de yan yatıp sürüklenmeli kaza geçirdim. Korumalar sayesinde yara almadım.
Sanırım sakat kalmadan vazgeçmeyiz yaptığımız hatadan. İtiraf gibi oldu ama yapmayalım arkadaşlar bile bile bunları. Kendi çocuğunuz yapsa ne düşünürdünüz anne-baba olsanız? Ben bunu düşündüm ve artık önlem almadan ahreket etmiyorum.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
Motorda ustalaştıkça , hızım, kıvraklıım ve aralardan gitme alışkanlıım arttı... Hayra alaamet diil...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
benim motorda portatif küllük olduğu için bir fırt alıp küllüğe koyuyorum hemen. ağızda tutmaya kalkarsan filtreyi ısırman gerekiyo uçmaması için hem külleri uçuşuyo sönebiliyor.benzin alırken sigara içmedim şuana kadar, dediğinde hiçbir sorun yaratmadı zaten benzin uçucu bir madde birkaç dakika içinde dökülen benzin uçar
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Sağ iki parmağımı fren manetinden,sol dört parmağımı debriyaj manetinden bir türlü alamıyorum.Ayrıca dikkatimi kollarımdan ayırdığım anda kollarım kasılıyor farkına vardığımda gevşetiyorum ama bu alışkanlıklarım beni uyuz ediyor.
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
su borcları bitirip ilk isim mont kask vs. ekipmanlari almak ama iste borctan kurtulmakta zor ama en kisa zamanda halledicem umarim. Patron duy sesimi biraz ZAM yap iste yetmiyor
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
@donniedarko
merak etme bende içtiğim zamanlarda kendime ifrit oluyorum. O yüzden bişey bulmana gerek yok tiryakilik başa bela... Yönteme gelince amerikan olmayan yerli tütün yerli sigara kullanıcaksın(yerli malı yudun malı) büyük parçalı tütünler muhteva ettiğinden rüzgar sorun olmuyor elinin içine gizledin mi tam oldu birde muhtar çakmağı lazım giderken yansın die
Yine söylüyorum sigara içmek zaten çok kötü bir alışkanlık bir de motorun üzerinde iken daha berbat
kafam çok dağınık çoğu zaman başka sey düşünürken buluyorum kendimi , bazen bi soru çözüyorum kafamda , bazen yarın neyapcağımın planını yapıyorum...bunun gibi şeyler...
27, B(Rh+),Avukat,Mersin,Chopper
1-) Butun kurallara uymaya çalışıyorum, örnegin sarı ışıkta geçmemeye çalışıyorum buda arkamdakileri çok rahatsız ediyor (Bu tip cahil insanlardan nefret ediyorum)
2-) Hırs yapıp, o benı nası geçer diyorum ve onu geçmeye çalışıyorum.
Soda Ayran Cool
şehir içi şehir dışı farketmiyo trafikte sürekli arabaları geciyorum..
bir süre sonra yol babamınmış gibi geliyo..
ve arkadan gelen arabalara bakmadan şerti değiştiriyorum ..
buda o sırada benden hızlı olup dibime gadar gelen araçların üzerine cıkmam demek şimdilik ya onlar frenliyo yada ben son dk.farkedip şerit değiştiriyorum..
bunu düzetmek için uğraşıyorum..
bi arabanın yanına yapışmış bi 600 f görürseniz bilin o benim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Ben de duramıyorum, gerektiğinde kaldrımdan bile gidiyorum...durmam gerektiğinde kural-mural tanımıyorum:(
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Araçlar arasında makas çekmek. Düşersem çok kötü olacağı kesin.
Fazla gaza gelemiyorum malum zart150 kullanıyorum.Ama elimden geldiği kadar zorluyorum motoru
Önümde ki arabayı yakın takip ediyorum.
Birde sıkışık trafikte aralara girmek gibi bi derdim var
vedatkayanın dıkkatıne
yol senın baba ıstedıgın gıbı kullan
yol senın baba ıstedıgın gıbı kullan
Aslında kendi kendinize bunu anlamak çok zor bunu ancak sizi yakın takip eden deneyimli bir sürücü görebilir...imkanı olanların sık sık ara eğitim kurslarına katılmasında fayda var...doğru bildiğimiz bir çok yanlış yapıyoruz ...mükemmele ulaşmak zaman ve sabır ister...birazda para
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yagmurlu havalarda bıle cok hızlı surerım ve arabaları cok yakından takıp ederım + kendıme cok guvenıyorum bu yonlerım -
yeni başlayan biri bu mesajlar görünce ne yapar acaba.
direk gaza asılıp makas felan atraksiyonları denemesinde.
herkesin ofsaytı varmış yahu.
benimki;ayaklarımı bu amaçla yaptırdığım korumalara uzatıp uzun yol keyfi yapmak. denge için zararlı sanırım.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Boşluğu gördüğümde sonuna kadar gazlıyorum. Makinam 140 max yapıyor. Acaba 300 yapan bir makinam olsa neler olacak. Arada etrafa bakıyorum malesef. Umarım hiçbirimiz kaza yapmadan sağ salim bineriz makinalarımıza
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)