Taksi şoförlerine minibüsçülere dolmuşçulara halk otobüsü şoförlerine akla hayale gelmeyecek küfürler ediyorum
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
Taksi şoförlerine minibüsçülere dolmuşçulara halk otobüsü şoförlerine akla hayale gelmeyecek küfürler ediyorum
tükürürüm devamlı gerçi motor olmasada tükürüyorum
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bende özenle toprak yola girer motora pati çektiririm ve 15 metre boynca o şeklde gider düşmemeye çalışırım :D Son zamanlarda vazgeçilmezim :D
benim tikim var (gerçekten) bazen motorla giderken gidondan bir elimi çekip suratıma doğru hava atmaya çalışıyorum
İki parmakla frenlemeye başlamak. Daha sonra yeterli kuvveti uygulayamayacağımı anlayıp 4 parmakla asılıyorum.
Grand Dink 150cc
Araba kullanır gibi motor kullanıyorum. Aralara girmiyorum, şeridi ortalıyorum, sollamıyorum, sağlamıyorum, makas atmıyorum, trafik ışıklarında şeridin ortasında duruyorum, kaskım ve montum hep üzerimde. En kötü huyum ise park edecek yer ararken dikkatimin dağılması ve motoru devirecek gibi olmam. Bir türlü atlatamadım şunu.
Bir de yolda giden 3-4 motorcu arkadaş görünce mutlaka onların konvoyuna katılyorum. Geçen gün Alsancak'tan Karşıyaka'ya gideyim derken Manisa'da buldum kendimi XD
[B]Wyvern Aeion[/B]
Kymco Xciting 250i
[B][COLOR="Red"]Karşıyaka[/COLOR][/B] / [B][COLOR="SeaGreen"]İzmir[/COLOR][/B]
30 km hızla gidip mesaj yazma
ışığın yanmasına 6 saniye kala hareket etme
kasislerden hızlı geçme
arada bir ani fren yaparak lastikleri öttürmek
benim kötü alışkanlıklarım bunlar
www.sahildenturkiye.com
öyle aradan dereden gitmem gördüğün kazalar ve o kaza sonucu rağmetli olan motorcu kardeşlerim bana hayat dersi verdi normalde iki şerit arasından gidip arabaları siper yapmak gerekir ama burası türkiye kendini siper yapdığın araba senin katilinde olabilir.. o yüzden genelde zorda kalmadıkça şeritten gidiyorum ama dur kalk oldumu aralardanda süzülüyorum..
birde bazen aniden köpek falan fırlıyor 4-5 kez çok panikleyip kendimi yerde buldum :D köpekleride çok severim ama motorun üstünde değil bir keresinde resmen üstüme hopladı 60 ile giderken şaka etmiyorum kime anlatsam şaşırıyor :D :D
merhaba, söyleyeceklerimde gayet ciddiyim, benim en kötü alışkanlığım CANIM KADAR SEVDİĞİM SÖZLÜM İLE kavga ettiğim zamanlarda (nerdeyse ayrılma safhasına geldiğimizde,ki bu senede bir iki defa felan olur sık değil) kask varken bile yapamadığım hızı kasksız yapıyorum deli gibi kullanıyorum motoru,bi yandan ağlıyorum bi yandan tüm kuralları ihlal ediyorum. öyle ki kaldırımdaki insanların intaihar mı etmeye çalışıyo diye düşündüğünü hissediyorum.on dakika sonra felan ben ne yapıyorum diye kenara çekip kendime gelene kadar bekliyorum. O an elimde olmadan kendimi kaza yapmış fakat ölmemiş bi vaziyette hastanede yatarken kızarkadaşımın koşarak geldiğini ve benim de ''gördün mü işte senin yüzünden'' dediğimi onun da ''özür deilerim'' dediğini hayal ediyorken buluyorum kendimi. psikolojik olarak sağlıklı bir insanım ama bu durumu son iki senede 3-4 sefer yaşadım ve düşününce nasıl oldu da ölmedim diye hayret ettim. neyse en kötü alışkanlığım kızarkadaşımla kawga edince çok saçma bi şekilde hareket etmem yani buradan da sevgilisinin motosikleti olan tüm bayanlara sesleniyorum, sevgilinizle kavga edeceğiniz zaman önceden motorun anahtarını alın adamdan saygılar
otomobillere en ufak hatalarında aşırı tepki veriyorum gidip kaskla kafa atasım gelio sonradan kendi kendime gülüyorum XD
Virajlarda yavaşlama ihtiyacı hissediyorum, bazen gereğinden fazla yavaşladığımı hissediyorum
Kırmızı ışık yanıpta en önde ben durduysam, yeşil yandığı anda arkamdaki araba kornaya basarsa, benim hey heylerim geliyor, ben gaza basarsam sanki yetişebilecek öküz, aynadan bir göz göze geliyoruz, ve oldukça ağırdan alıyorum, bu güne kadarda bir kişi arabasından aşağı inmedi..
motosikleti kullanırken onu yeneceksin? her daim tuş etme edebilme gücü sende olacak
eğer tersi olurda o seni kontrolüne alırsa vay haline.
bu satırları yazdım ama kendim bile hala kafa kafaya güreşiyorum maç ortada
.........
inşallah tüm motorcuların aklıda kaskıda kafasından eksik olmaz
şu an çok hızlı değilim ama kullandıkça eminim hızlı giderim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)