Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

Katılımcı sayısı
1756. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çok hızlı sürüyorum.

551 31.38%
  • Çok yavaş sürüyorum.

83 4.73%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

214 12.19%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

202 11.50%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

217 12.36%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

267 15.21%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

222 12.64%
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    125 zn
    Taksi şoförlerine minibüsçülere dolmuşçulara halk otobüsü şoförlerine akla hayale gelmeyecek küfürler ediyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    tükürürüm devamlı gerçi motor olmasada tükürüyorum

Alıntı soner_kep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tükürürüm devamlı gerçi motor olmasada tükürüyorum
    Kardeş !. yazıları ciddi ciddi okurken, senin yazında yüzümü tebessüm kapladı..
    Kasksız motora binme ve kaskın varken'de o işi yapma!..
    Kazasız tü... yolculuklar..

Benim en kötü sürüş alışkanlığım ise trafik kurallarına uymak!..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    KAWASAKİ ER6N
    Alıntı ChAgLaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Walla çok dikatliyim motordayken ama bi otomobil sürücüsü olarak arabaara çok kızıorum!! Sonra bağırıp çaarıorum bigün fena kapışcaz birileriyle ama hadi hayırlısı. Bişe diil tam koruma olduğu için sakat kalıcaklar adamlar bi kafada! Kask war dizlik v.s. war bunları düşünmeyen otomobil sürücüleri de war.

Bu arabalara bende sinir oluyorum yaaa. Ne olur bi gün bi tanesini kafasını gözünü kırda sende rahatla bende rahatlayım. Şaka bi yana banzen hak etmiyorlar değil ama... Saygılar....
    [COLOR="Blue"][B][I](K)endini (A)sla (S)alak yerine (K)oyma
    KULLANALIM...[/I][/B][/COLOR]

-eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    Bende özenle toprak yola girer motora pati çektiririm ve 15 metre boynca o şeklde gider düşmemeye çalışırım :D Son zamanlarda vazgeçilmezim :D

Motosikleti
    KAWASAKİ ER6N
    Alıntı shoother adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Taksi şoförlerine minibüsçülere dolmuşçulara halk otobüsü şoförlerine akla hayale gelmeyecek küfürler ediyorum
    Bu konuda ben de çok yaratıcıyımdır..
    [COLOR="Blue"][B][I](K)endini (A)sla (S)alak yerine (K)oyma
    KULLANALIM...[/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mv agusta f4 2011
    benim tikim var (gerçekten) bazen motorla giderken gidondan bir elimi çekip suratıma doğru hava atmaya çalışıyorum

Ahmet Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Grand Dink 150
    İki parmakla frenlemeye başlamak. Daha sonra yeterli kuvveti uygulayamayacağımı anlayıp 4 parmakla asılıyorum.
    Grand Dink 150cc

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Araba kullanır gibi motor kullanıyorum. Aralara girmiyorum, şeridi ortalıyorum, sollamıyorum, sağlamıyorum, makas atmıyorum, trafik ışıklarında şeridin ortasında duruyorum, kaskım ve montum hep üzerimde. En kötü huyum ise park edecek yer ararken dikkatimin dağılması ve motoru devirecek gibi olmam. Bir türlü atlatamadım şunu.

Bir de yolda giden 3-4 motorcu arkadaş görünce mutlaka onların konvoyuna katılyorum. Geçen gün Alsancak'tan Karşıyaka'ya gideyim derken Manisa'da buldum kendimi XD
    [B]Wyvern Aeion[/B]
    Kymco Xciting 250i
    [B][COLOR="Red"]Karşıyaka[/COLOR][/B] / [B][COLOR="SeaGreen"]İzmir[/COLOR][/B]

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    30 km hızla gidip mesaj yazma

ışığın yanmasına 6 saniye kala hareket etme

kasislerden hızlı geçme

arada bir ani fren yaparak lastikleri öttürmek

benim kötü alışkanlıklarım bunlar
    www.sahildenturkiye.com

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı Wyvern Aeion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba kullanır gibi motor kullanıyorum. Aralara girmiyorum, şeridi ortalıyorum, sollamıyorum, sağlamıyorum, makas atmıyorum, trafik ışıklarında şeridin ortasında duruyorum, kaskım ve montum hep üzerimde. En kötü huyum ise park edecek yer ararken dikkatimin dağılması ve motoru devirecek gibi olmam. Bir türlü atlatamadım şunu.

Bir de yolda giden 3-4 motorcu arkadaş görünce mutlaka onların konvoyuna katılyorum. Geçen gün Alsancak'tan Karşıyaka'ya gideyim derken Manisa'da buldum kendimi XD
    aynı alışkanlıklar bendede var bende etrafa bakınmaktan bazen sapakları kaçırıyorum
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    Artık Yok...
    öyle aradan dereden gitmem gördüğün kazalar ve o kaza sonucu rağmetli olan motorcu kardeşlerim bana hayat dersi verdi normalde iki şerit arasından gidip arabaları siper yapmak gerekir ama burası türkiye kendini siper yapdığın araba senin katilinde olabilir.. o yüzden genelde zorda kalmadıkça şeritten gidiyorum ama dur kalk oldumu aralardanda süzülüyorum..

birde bazen aniden köpek falan fırlıyor 4-5 kez çok panikleyip kendimi yerde buldum :D köpekleride çok severim ama motorun üstünde değil bir keresinde resmen üstüme hopladı 60 ile giderken şaka etmiyorum kime anlatsam şaşırıyor :D :D

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı gold adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim tikim var (gerçekten) bazen motorla giderken gidondan bir elimi çekip suratıma doğru hava atmaya çalışıyorum
    Ya bu hakkaten enteresanmış.
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    seyhan 250
    merhaba, söyleyeceklerimde gayet ciddiyim, benim en kötü alışkanlığım CANIM KADAR SEVDİĞİM SÖZLÜM İLE kavga ettiğim zamanlarda (nerdeyse ayrılma safhasına geldiğimizde,ki bu senede bir iki defa felan olur sık değil) kask varken bile yapamadığım hızı kasksız yapıyorum deli gibi kullanıyorum motoru,bi yandan ağlıyorum bi yandan tüm kuralları ihlal ediyorum. öyle ki kaldırımdaki insanların intaihar mı etmeye çalışıyo diye düşündüğünü hissediyorum.on dakika sonra felan ben ne yapıyorum diye kenara çekip kendime gelene kadar bekliyorum. O an elimde olmadan kendimi kaza yapmış fakat ölmemiş bi vaziyette hastanede yatarken kızarkadaşımın koşarak geldiğini ve benim de ''gördün mü işte senin yüzünden'' dediğimi onun da ''özür deilerim'' dediğini hayal ediyorken buluyorum kendimi. psikolojik olarak sağlıklı bir insanım ama bu durumu son iki senede 3-4 sefer yaşadım ve düşününce nasıl oldu da ölmedim diye hayret ettim. neyse en kötü alışkanlığım kızarkadaşımla kawga edince çok saçma bi şekilde hareket etmem yani buradan da sevgilisinin motosikleti olan tüm bayanlara sesleniyorum, sevgilinizle kavga edeceğiniz zaman önceden motorun anahtarını alın adamdan saygılar

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıkışık trafikte zaman zaman kaldırımdan gidiyorum
    Apaçiiiiiiiiiiiii.

Motosikleti
    APRİLİA RS 125 ..
    otomobillere en ufak hatalarında aşırı tepki veriyorum gidip kaskla kafa atasım gelio sonradan kendi kendime gülüyorum XD

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Virajlarda yavaşlama ihtiyacı hissediyorum, bazen gereğinden fazla yavaşladığımı hissediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Kırmızı ışık yanıpta en önde ben durduysam, yeşil yandığı anda arkamdaki araba kornaya basarsa, benim hey heylerim geliyor, ben gaza basarsam sanki yetişebilecek öküz, aynadan bir göz göze geliyoruz, ve oldukça ağırdan alıyorum, bu güne kadarda bir kişi arabasından aşağı inmedi..

alosyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klx250
    motosikleti kullanırken onu yeneceksin? her daim tuş etme edebilme gücü sende olacak
    eğer tersi olurda o seni kontrolüne alırsa vay haline.
    bu satırları yazdım ama kendim bile hala kafa kafaya güreşiyorum maç ortada
    .........
    inşallah tüm motorcuların aklıda kaskıda kafasından eksik olmaz

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    şu an çok hızlı değilim ama kullandıkça eminim hızlı giderim

18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler