giderken tombala çekmek baylar anladı
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
giderken tombala çekmek baylar anladı
Ya olduğun gibi görün Ya gödündüğün gibi ol
Sıkışık trafikte zaman zaman kaldırımdan gidiyorum
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
aceleci oluyorum bazı zamanlar. ALLAH korusun.amin.
zemin uygunsa otoyol rampalarından inerken +150 km/h süratte gidonu bırakıp kollarımı açıyorum melekler şehrinde bisiklet sürerken Meg Ryan'ın yaptığı gibi. sonumuz benzemez inşallah :D
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hıza dair ne varsa herşey ama hamdolsunb ir sorun çıkmadı şuana kadar.bundanda tereddüt etmiyorum mutluyum yani.
çin malı lastiği olan scooter kullandım.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
activa ile uzun yola cıktığımda hep dip gaz gitmek
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Arabalardaki manitalara bakarken yolu unutuyorum özellikle yazın ....
Kol ve bacak kasmaları bazı arkadaşlardaki gibi bendede var ...
Motorun --Ramzey 125 (ama beş vites ) -- gittiği kadar gidiyorum .. vs . vs . o yüzden chopper istiyorum . Sakin olmak gerek
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
1. ileri derecede eğitim almadığım için (zaman olayı) vites geçişlerimin sarsıntılı olması,
2. hala motosiklet kullanırken sakin olmayı öğrenememek,
3. köpeklerden korkmak,
bazen aynalar yerine arkaya dönüp bakma alışkanlığı.
Zinciri yağladığım zaman çoğu zaman lastikler de yağlanıyor silmeye üşeniyorum.
öndeki aracı yakından takıp edıyorum.bunu arabada yaptıgım gıbı motorda da yapıyorum zira arabayla gecen ay ondekıne bındırdım.o da ondekıne bındırdı.ne kadar trafık olursa olsun hız onemlı degıl bellı mesafeyı korumak lazım.ben cok yavaş carpmama ramen bısuru masraf.ne gerek vardı yanı bır annık dalgınlıgıma geldı
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
yavaş sürmediğim kesin
Ruhunu değil; lastiğini yak...
Kısa mesafelere gittiğim sürece koruma ekipmanı kullanmıyorum,birde önümdeki aracın dibine yapışıyorum.
etrafı seyretmek
valla arkadaslar önce emniyet cok önemli kafamız birseylere bozulduysa sinirliysek oan sakın motorunuza binmeyin kndimden biliyorum sok sinirliyken motora bindigimde farkına varmadan o kızgınlıkla asırı sürat yaptıgımı ve emin olun oan gözünüz birsey görmüyor o yüzden korumaları mutlaka kullanın
en sewdigim ise motorla giderken müzik dinlemek tamam belki yanlıs bi durum arkanizdaki aracın uyarı amaclı kornaya bastıgını duymuyorsunuz ama beni rahatlatıyor
virajlarda ve kavislerde bende kendimi cok sıkıyorum ve mutlaka elim frenin üzerinde oluyor benim motorum bisan pasicif 150cc biraz agır motordur malüm bilirsiniz virajlarda öle yatırayim olayı cok zor o yüzden virajlarda cok kasiliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)