Çok dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan bende :S Bir gün Kırılıcaklar ama
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
Çok dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan bende :S Bir gün Kırılıcaklar ama
bazen aynaya takılıyorum 1 kaç saniye ama hemen kendimi düzeltiyorum birde ellerimi bırakıyorum (çok yanlış olduğunu biliyorum)
Yüksek Kalite Üstün Performans
Otomobil kullanan bayanlar dikkatimi çekiyor, hele birde şık ve güzelseler 2 kere bakıp yoluma devam ediyorum.
bende aynalara çok sık bakıyorum...lambalarda nedense hep en önde olmak istiyorum...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
trafik sıkışınca durmak yerine yere basmadan santim santim gitmeye çalışıyorum
trafikte çok sinirleniyorum.bana korna çaldıklarında el kol hareketi yapıyorum.halbuki ne gerek kulaklarını kapa
Virajdayken acayip gaza geliyorum... Mutlaka sollamalıyım..
Ağır akan trafikte aralardan hızlı gitmek gibi kötü bir huyum var maalesef
ne yapayım çok zevkli
otomobil sürücülerine çok tav oluyorum.özellikle kamyon,belediye otobüsü ve minibüs şöförleri ayrıca parmaklarım sürekli debriyaj ve fren mareti üstünde sağ ayağımda fren pedalı üstünde.ara sıra farkedip ayağımı çeksemde ellerimi nedense çekemiyorum
Bizim için motosiklet demek; ihanetinde çok çeşitli olabileceğinin göstergesi demek..
kırmızı ışığın oluşturduğu 2 km lik kuyrukta aralardan geçerek en başa yerleşmek ve yanlarından geçtiğim araçlara nispet yaparak bakmak en kötü huyum
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
debriyajı sadece orta iki parmağımla sıkıyorum ve sürüş sonrası belirgin şekilde ağrı yapıyor.
Ben araba sürerken böyle durumlarda daha da ağırdan alıyorum desem...Hele taksiciyse iyice...
O değilde ben yaya olarak yürürken yakınımdaki arabalar haybeye korna çalınca kesinlikle el hareketlerimle birlikte dönerek ağzımdan birçok kelime dökülüyor. O! şöföre gerçekte ne olduğunu ve hangi türe daha yakın olduğunu anlatıyorum aslında. Okadar sinirleniyorumki elimde bişey varsa(genelde telefon) fırlatmamak için parçalıyorum kendimi. Bigün çıkacak elimden ama hadi bakalım.
Vitesli motoru yeni kullanmaya başladığımdan biraz heyecanlıyım, ve aşırı dikkatliyim. Bazen bu kadar dikkat gerekli mi diye düşünüyorum.
Bazende sürüş esnasında bir kaç saniyeliğine dalıveriyorum. Dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Baya tehlikeli oluyor.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Aşırı dikkatliyim,tarlada otluyan at kuyruğunu sallasa uyuz oluyorum
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
o dalgınlık değil konsantre olmak bazen banada oluyor, binbirşey düşünüyorum o arada, kendime geldiğimde onlarca viraj, trafik ışığı geçtiğimi farkediyorum. otomatik pilota almışız gibi yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 PM ----------
aynen ama çok kere kazadan kurtarmıştır bu huyum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)