Eskiden yapardık bi iki delilik te şimdi bi bazen kafa kaldırırım o :D Bi kaç sağlam kazadan sonra insan biraz tırsık oluyor :D
Çok hızlı sürüyorum.
Çok yavaş sürüyorum.
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
Diğer (Konu başlığına yazın)
Eskiden yapardık bi iki delilik te şimdi bi bazen kafa kaldırırım o :D Bi kaç sağlam kazadan sonra insan biraz tırsık oluyor :D
benim kötü alışkanlığım uzun yolda tek elimle sürüp ağzımla burnumla sivilcelerimle oynamam doğal olarak da kask mont vs. yok .Tamam bu normal de bizim dükkandaki elemanın en az 3 bira almadan motora binememesine ne demeli?
ben çok yavaş gidiyorum. yol olmaınca hız yapası gelmiyo insanın. ama o da tehlikeli.
arkamdan gelen araçları sürekli takip ediyorum bi manyaklık yapmasınlar diye, o yüzden önüme bakamıyorum
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Ben gereğinden çok fazla ve süratli makas atıyorum. Ve trafikte aralara gereğinden hızlı giriyorum sanırım. bunu geçen gün yiğenimin arkasına bindiğimde fark ettim. Benden çok daha yavaş giriyordu aralara ama ben kalp krzi geçirecektim nerdeyse 1 km yolu gidene kadar.
Bir de her vites geçişinde kafa dikmem ve ışıklarda diğer şeride doğru çapraz giderek kafa kaldırmam var.
Bunlar iyi alışkanlıklar değil tavsiye etmem bu arada yanlış anlaşılma olmasın.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Son zamanlarda 6'dan sonra 7. vitesi arama takıntım iyice aldı yürüdü. Bi gün gerçekten 7'ye geçecek diye korkuyorum
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Motorum Yamaha xt 125 sogukken istop etmeyi cok sevdiginden trafik isiklarinda istop etmemesi icin bilincsizce vrinn vriinn vriinn diye ara gaz vererek bekliyorum, sonucta 4 tekerliler biraz gaza geliyor
mal gıbı bazen kendımı yarısta gıbı hıssedıyorum aradan gecmek haz verıyor bı gun azraılde bana haz verıcek bı tarafımdan o olucak....
Çok sık olarak aynayla arkamdan gelen araçları kontrol etmeye çalışıyorum dibime kadar yanaşanlara el hareketiyle geçmelerini yada mesafe bırakmalarını anlatıyorum ve bu zamana kadar iyide oldu.
Yokuş aşağı trafik sakinse boşa atar ellerimi bırakırım.
heralde en kötü olan sürerken sağa sola çok bakmak...
İki ışık arasında nedendir bilinmez hız yapıp arabalardan hızlı kalkmaya çalışmak gibi engelleyemediğim bir dürtü var içimde..Nefret ediyorum..
araba motor fark etmiyor işıklarda hep kalkış yapmaya calısıyorum tabi gaza geldikten sora makasları da geçmeyelim gaz adamı bitiriyo
bendede vazgeçemediğm şu illet sigara alışkanlığı var. arabada olsun motorda olsun sanki onu içmezsem bişeyler eksik kalıyo :D
bide işıklarda ve virajlarda yavaşken motoru yatırıyorum 1.viterten 2. vitese geçiş aralıgını uzun tutuyorum ve arka taraf bir savuruyo korkuyorum biraz ama haz weriyor
moralım bozuk oldugunda basılmıcak yolda basıom
mesela sadece bir gidiş bir geliş yol var ben kendi şeridimde seyrederken karşıdan araba üstüme doğru sollama yapıyor yha bende onu görünce kendi şeridimi ortalayıp gaz kolunu üstüne doğru sonuna kadar açıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)