Anket: En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?
- Katılımcı sayısı
- 1756. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Çok hızlı sürüyorum.
-
Çok yavaş sürüyorum.
-
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
-
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
-
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
-
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
-
Diğer (Konu başlığına yazın)
En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?
Reklamlar
-
08 Nisan 2009, 23:00
Sakin gitmeye çalışsamda olmuyor. başkaları da çok hızlı gittiğimi söylüyor. bana normal gelen hız millete fazla mı geliyor, yoksa bende mi bir tuaflık var anlamadım. Genelde normal hızlarda gitmeye çalışıyorum, ama bazen dayanamıyorum. Tın tın tın nereye kadar. Dün motorumu esenyurta muayeneye götürdüm. Valla ibre 160'ın üstüne çıktı gidip gelirken. Baya bir motorcu da geçtim de selam da veremedim. Hazır gazı almışım, o gazla gittim.
Reklamlar
-
08 Nisan 2009, 23:12
Sabah motorumun yanına gidiyorum ve sokakta motorumun vitesleri kurcalanmış sinyaller açık engine stop düğmesi (en sevmediğim olay) takılı çoluk çocuk üstüne binmiş ana bacı alayına gidiyorum...deşarj oluyorum...sonrada sinyal vermeden önüne geçenmi ararsın lambalara 20 mt kala şerit değiştirenmi ararsın trafikteki hayvancılık sektörüylemi boğuşursun....howtttttt
-
08 Nisan 2009, 23:17
Sigarayla kapalı kask kafada sürmeye uğraşıyorum, huyum kurusun
-
08 Nisan 2009, 23:36
BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
EN ÇOK GICIK GİTTİĞİM FARKINDA OLMADAN BACAKLARIMI sıkıyorum ve 2-3 saat sonra uyuşuyor buna bi çare farkında olmadan sadece bacaklarım tutuluyor
Aynen o dedıın bendede var yalnız Bence kötü bıse degıl,Bı nevı reflekse hazır olma gıbı,Yanı guvenlı mod:D
Heran bıse oldugunda,Ayakların hazır olması,ben kendı vucut halımı bu sekılde degerlendırıyorum,Hatta Bı ilk dikkat ettıgımde,yanı ayaklarımı okdr sıkmısımkı,dedım bu ne hal rahat bırak ayakları,Ozamanda kendımı cok guvensız hıssettım,:D Bole duygular işte
-
08 Nisan 2009, 23:37
Motorcu kardeşlerimin cevapları genellikle;
-Hızlı gitmek, yakın takip,
-Yoğun trafikte makas atmak,
-Otomobil sürücülerinin gazına gelmek,
-Zaman zaman kasksız kullanmak başlıklarında toplanmakta. Boş yolda sol şerit yerine sağımdan, hele de ben sağ şeritte isem emniyet şeridinden beni geçen otomobil beni hem ürkütür, hem de gaza getirir. Benim de en beğenmediğim tarafım, gaza gelmekti. Ama şimdilerde kendime hakim olmayı becerebildim. Hatta takip mesafeme dalmak isteyenlere bile kızmıyorum. Ne de olsa onlar bizden güçlü ya, kendilerini bir şey sanıyorlar. Arkadaşlar, bu anket ile aynada kendimize tarafsız olarak bakıyoruz. Bundan sonraki aşama ise, gördüğümüz hatalarımızdan kurtulmak olsun. Ancak böylelikle daha güvende oluruz. Hepinize selamlar.
-
21 Nisan 2009, 22:30
-
21 Nisan 2009, 22:45
Motor kullanırken illa ki burnum kaşınır. Kaskın camını açıp bir elimle kaşırım. Bir keresinde yine aynı şekilde burnumu kaşımaya uğraşırken az daha bir otomobile çarpıyordum. Burnum ise motordan indikten sonra hiç kaşınmaz.
-
02 Mayıs 2009, 14:30
koruma ekipmanlarını takmıyorum
hızlı sürmem ama zamanla motoruma eziyet ederim (manevra , ön kaldırma , arka kaldırma ) tabi yapabildiğimden değil yapmaya çalışıyorum buda eziyet olur
-
02 Mayıs 2009, 15:18
cobalt adlı üyeden alıntı
sag elimin ıkı parmagı sureklı frenın uzerınde farkedınce duzeltıyorum ama bısıkletten kalma alıskanlık kolay gıtmıyor
ben asla parmaklarımın hepsini gidona dayamam :S özellikle sag elin 2 parmagı her zmn ön frendedir bu sayede saniyelik olaylardan kurtulmuşumdur ve faydalıdır tecrübesi sabit insanlar bu şekilde kullanır bence hata olarak görme yani
benim üstesinden gelemediğim yönüm meyimli bi yer oldugu zmn veya kaldırım fln direk dalarım yüksekten atlatmayı seviyorum motoru ama bana yararıda olmadı değil trafikte bir araç digerini sıkıştırmıştı oda kurtarmak için direksiyonu üstüme kırdı bende kaldırıma çıkip araçın önüne atladım yani herşeyde hayır vardır
-
02 Mayıs 2009, 15:46
abi hız mız hikaye
motorda olmuyorda araba sürerken oluyo
direksiyona geçtim mi değişiyorum sanki.nekadar da desem yapma sakin ol ama olmuyor işte şalterler atıyo kendimi kontrol edemiyorum .....ama arabadan inin ce değişiyorum...
-
02 Mayıs 2009, 16:00
Şehir içinde 3-5 km lik mesafede yoğun ve yavaş akan trafikte kask takmıyorum, üşengeçlikten.
-
09 Mayıs 2009, 23:55
bende hızdan vaz geçemiyorum ve bundan nefret ediyorum
-
10 Mayıs 2009, 00:07
walla ben çok çok yakın araç akibi yapıyorum(rüzgarına giriyorum araçların )
-
16 Haziran 2009, 11:16
Çok fren kesiyorum, el alışkanlığı. Kurtulamadım gitti.
-
16 Haziran 2009, 20:02
daha tam pratik yapmadan kontra-ters kontra basarak ufak çukur vb. engellerden kıvırtmaya çalışıyorum..
antrenmansızlıktan kaçamayıp son anda vücudumla motoru yatırıp kaçmaya çalışıyorum..bazen abarıp arka teker yerden kesiliyor bu ani yatırmalarımdan..istisnasız her yola çıkışımda böyle 2-3 olay yaşarım..
bir ara çalışmam gerek boş arazide..
-
16 Haziran 2009, 20:07
Hız,hız,hız,hız,hız,bende vaz geçemiyorum ve kendime çok telkinde bulunuyorum hızın iyi bir şey olmadığını ama atacağım bu hız merakını inşallah
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 20:17
-
16 Haziran 2009, 22:36
çok gaza gaza geliyorum GAZA GELİNCE EGZOS PATLATIYORUM BU HUYUMU HİÇ SEVMİYORUM SEVMEDİĞİM İÇİN BAĞZEN ŞEHİR İÇİ 80 FELAN GİDİYORUM :D
-
16 Haziran 2009, 22:51
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hız,hız,hız,hız,hız,bende vaz geçemiyorum ve kendime çok telkinde bulunuyorum hızın iyi bir şey olmadığını ama atacağım bu hız merakını inşallah
bende hız yapmaktan korkuyorum hem race kullanıp hem hız yapamama...cok fena..
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
17 Haziran 2009, 01:04
Hata yapanlara takmış durumdayım, uyarmak ve azarlamaktan sürekli sinir harbi yaşıyorum
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler