Anket: En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?
- Katılımcı sayısı
- 1756. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Çok hızlı sürüyorum.
-
Çok yavaş sürüyorum.
-
Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.
-
Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.
-
Gergin ve aşırı heyecanlıyım.
-
Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)
-
Diğer (Konu başlığına yazın)
En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?
Reklamlar
-
06 Nisan 2008, 19:45
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Reklamlar
-
06 Nisan 2008, 20:08
motorun üstünde sigara içiyorum Ve işte en cok yanlıs yaptığım ama sevdiğim bişi herbenzin aldığımda biraz hızı motora göre fazla abartıyoz acaba yeni benzin aldığın zaman motorun çekişinde hızlanma olurmu yoksa banamı öyle gelio
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
06 Nisan 2008, 20:16
Ya ben motoru açık havada tişört, kot pantolon, gözlükle sürmek istiyorum balar çiçek börtü böcek falan, mont, kask, pantolon, eldiven ve botu giyince savaşa gidiyor gibi oluyorum, dünya bana dar geliyor yahuuu..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
06 Nisan 2008, 20:20
genelde düşersem sonuçların ne olacağını kafamda canlandırıp 4 tane yusufla bindiğim için elimden geldiği kadar dikkatli sürüyorum
-
06 Nisan 2008, 20:30
yapılan hatalara çok çabuk sinirleniyorum, geriliyorum motosiklet üstündeyken
-
06 Nisan 2008, 20:42
Isiklarda ondeysem, yesil yandiginda gazi biraz fazla aciyorum
-
06 Nisan 2008, 20:51
Kelleci adlı üyeden alıntı
genelde düşersem sonuçların ne olacağını kafamda canlandırıp 4 tane yusufla bindiğim için elimden geldiği kadar dikkatli sürüyorum
aynı korku bende de var kaza anını dusundukce elım gazdan dusuyo
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
06 Nisan 2008, 21:08
nedendir bilmem acele işim omadigi halde motora binince cok ecele ediyom 200 metre ileri gideceksem bile hemen 1.2.3.4 yapiyom sonra fren fren fren durmaya çalişiyom motorum ybr bu arada merk edenler için
-
11 Nisan 2008, 14:28
sadece gerginim, nie bu kadar sinirleniyorum trafikteki arabalara bilmiyom.
hemen korna, laf dalaşı yapıyorum. Sakat aslında, dikkat dağıtıcı bi durum sonrada sinirimden gaza yükleniyorum. Aslında kaza yaparsam kendi yüzümden olucak...
-
20 Nisan 2008, 19:15
direksiyona geçmeden önce her ne kadar kendimi hız yapmıycam diye şartlandırsamda motosikleti çalıştırıp sesini duyana kadar sürüyor sonra kendimi tutamıyorum.
birde kask kullanmayı sevmiyorum illaki rüzgarı maksimumda hissetmek istiyorum
-
20 Nisan 2008, 19:22
abi en kotu alıskanlıgım motorun ustunde sigara içiyorum,yemek yıyorum,saga sola cok bakıyorum,kask takmıyorum,su gördüm mü arkamda kamyonda olsa yolun ortasında dururum(motor kirlenmesin),arkamdakini korkutmaya bayılırım,vs....daha yazmıyım yeter demi bu kadar
-
30 Nisan 2008, 00:04
ben yolu ne kadar boş bulsam o kadar basıyorum ama nerede basacağımı bildiğimi sanıyorum orda sorun yok :D
asıl sorun kask-mont-vb-vb beni sıkıyo beaa :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
30 Nisan 2008, 00:16
Trafikte seyir halindeyken önümdeki araçların aniden sinyal vemreden şerit değiştirmelerinden sonra onlara yetişip el hareketleriyle uyarmak bazen bu nedenle kavgaya kadar gidiyor bu mevzu :D
-
30 Nisan 2008, 00:28
aynen
emrreeee adlı üyeden alıntı
zaman zaman gaza geliyorum
bende
zaman zaman gaza geliyorum
-
30 Nisan 2008, 20:14
en kötü alışkanlığım motosiklet veya araba kullanırken diğer sürücülerin saygı göstermemesi motosikletlere gıcıkları mı war ne bilmiyorum direk önüme çıkıyolar beni agresif yapıyolar bi gün birini indireceğim ama hayırlısı
ALLAH deponuzu dolu yolunuzu açık etsin :queen:
-
17 Mayıs 2008, 13:02
çok hızlı sürüyorum ama abilerim sayesinde ondanda arınıyorum
onlara teşekkür ederim
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
-
17 Mayıs 2008, 13:05
sağa sola bakmaktan önüme pek bakmıyorum süratli giderken km göstergesinden gözümü alamıyorum ibreyi sona dayamadan içim rahat etmiyor.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
17 Mayıs 2008, 19:55
müzk dinlerken farkında olmadan bende bağırarak şarkıyı söylüyorum sonra sesim kısılıyor
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
17 Mayıs 2008, 19:55
trafikte hızlı gitmekten kendimi alamıyorum hız tutkusu beni esir aldı yakamı bırakmıyor dip gaz gitmekten trafikte benim hızımdan yavas giden aracları sollamazsam rahat edemiyorum..
yardım edin bi iğne vurun..
-
20 Mayıs 2008, 22:47
listenin tamamını farkında olmassamda yapıyorum...genelde tiger250 yi limitlerde kullanıyorum özellikle yan yana gıden aracların arasından gecmek super zevk verıyoo...yakın yerlerde kask kullanmıyorum yazın zaten sortla atletle kullanıyorum ...tatıl yerınde dırek sort...sagımdan gecen araclara ifrit oluyorum...trafıge hakım olmak ıcın akan trafıkten hızlı gıdıyorum bence ii .ist trafıgınde dangala... cok sana dokunsa dusersin pardon özur dılerım der tlf la konusuyodum senı farketmedım der...bu yuzden hızlıyım eminsem gecerim kendime guvenım cok motorumun kapasıtesını bılıyorum daha cokk hatam vardır ...işallah yan teker görmim
[U][B][COLOR="Red"]markası modeli önemli degil asıl önemli olan ::: istedigin zaman...istedigin sekilde...istedigin yerde olman....özgürlük...[/COLOR][/B][/U]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler