Yamaha Ybr 125
Yamaha Ys 125
Honda Cbf 150
Honda Cb 125 E
Honda Cb 125 Ace
Tvs Apache 150
Hero Hunk
Hero Glamour
Bajaj V15
CF Moto NK 150
Bajaj Pulsar Ns 160
Mondial Drift 125/150
Mondial Z-One
Rks Titanic Serisi
Benelli BN 125
Diğer
ben v15 diyorum donanimindan ve modern olmasindan dolayi. yoksa klasik cevap cbf olacak ama karburator olmasi, abs olmamasi vs artik dusunduruyor.
Kimse üstüne alınmasın da.... Hala bu devirde insanlar neden Ybr-Cbf alır diyen arkadaşlar, başka konu başlıklarında da sürekli sizin cici motorların orası kırıldı, burası bozuldu mesajlarını görüyoruz. 10 bin 20 bin kriter değil bir motor için. 100 tane modelin 50 sinin sağlam çıkması, 10 unun 15-20 bin km devirmesi de değil. Bakın benim Ybr em 14 yaşında 70 bin e dayandı. Hala yarın 300-400 km lik yola hiç bir bakım ve hazırlık yapmadan çıkarım.
Şimdi üşenmesem de son yaptığım Feslikan Yaylası-Saklıkent-Sinan Değirmeni resimleri atsam, hele ki girdiğim o orman içi ara yolları. Hadi bir kaç gez girsin bakalım Ns ler, Cf ler. Bakın bu markaları kötülemiyorum, diyorum ki, ybr-cbf e tü-kaka deyip, -ya bunlar da sağlam demek için erken. Birinin top speed i iyidir, birinin enjeksiyon artısı vardır, birinin şekli güzeldir. Peki hepsini bir arada taşıyan var mı?
Hala cbf 150 diyen var sonra neden böyle size dayadıkları her motoru aldıkça daha çookkk cbf 150 alırsınız karbüratörlü motoru :D
az daha koyar ybr alırım.
Cbf yada ybr diye düsünur cbf yag yakar deyip yine ybr alırdim.Sonrada ver elini geziler sorunsuzluk,tek derdim ulan bu pazar acaba nereye gitsem olurdu.
Peki arkadaşlar, artçılı kullanım için 250 lik bir motosiklet önerin bakalım? Vallahi kafayı yiyeceğim!! Fiyatlar, dayatılanlar, çirkin motorlar!! külüstür mü alayım ulan yoksa demeye başladım..
YBR gerçekten sağlam bir motosiklet. Eskiden 2008 model vardı şuan 2014 model var yıllardan beri kullanırım. 4-5 bin km'de yağ değiştiririm ne koyduysam okadar yağ çıkar bakımlarını eksik etmem ve hiç sıkıntı yaşamadım. Antalya gibi bir yerde sağa sola gitmek için mükemmel elim ayağım benim
cb125f alırdım.
The Power of The Dreams.
CBF 150 kalmadı artık onu çıkarın listeden.
İlk motosikletim YBR 125 ESD idi. Bilmez bilmez cc yükseltmek şartmış gibi sıfır aldığım motosikletimi 3500 km ye gelmeden sattım. Aklım hala o motosiklette. Şehir içi kullanımında arkasına bir tanede 45 lik çanta takmıştım süper oluyordu.
nk 150 çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)