Eeee benim cevap seçeneğim ankette yok ki.... 171- 189 Arası yapanların oyu ne olacak..
90 veya daha az
91 - 120
121 - 150
151 - 170
211 - 190
251 - 210
211- 230
231 - 250
251 - 270
271 - 290
291 veya daha fazla
Eeee benim cevap seçeneğim ankette yok ki.... 171- 189 Arası yapanların oyu ne olacak..
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
90/100 her yerinden ses gelsede yola devam diyor (Mondial 150 mash)
Ben o tarif edilen yolda ve şartlarda uyurum
Ne o öyle hiç alışık değiliz millet olarak o şartlara bizi bozar, canımızı sıkar, uyutur..
Yol duzse cok sikmadan 16-20 (gps olcumu hemde) km/saat tek basima. Artci varsa kiloya bagli ama 5 km ye kadar dusuyor.. malum bizde insaniz ) (sadece basliga bakarak yazdim kotu bir amacim yoktur )
ankete 90- girdim motor 3 haneli rakamları sevmiyor diye.
yürüyen bir motorum olsa yolun hkkı ne ise o hızda giderim. 180 ise 180 50 ise 50.
Türkiye Yollarında Çukur cart curt kedi köpek ,Denyo sürücüler 150 sonrası bana göre intihar , O yüzden ben heğ 100- 130 arası
91-120 yeterli. Üstü ne keyifli ne güvenli geliyor.
Not: Trafiğin akışına göre güvende hissetmek için 160-180 aralığına kadar çıkıp daha az sıkışık noktalara deyim yerindeyse "kaçtığım" zamanlar oluyor lakin motosiklet sürmek keyif işi, hızlı gitmekte keyif olsa motosiklet değil roller coster a binerim. Üstelik daha güvenli.
Duke 200 134 de kesiciye girdiği için sanırım 120- 125 arası bir hızda giderdim.
Haaa hızdan mı bahsediliyor?
Kaç yapıyorsunuz deyince ayıp lem sağane dicektim..
Motorum en fazla 80 km/h yaptigi icin son hiz ( malum 103)
110 da bitiyor benimki, uzun yolda verem ediyor insanı yakın zamanda değiştirme planım var hayırlısı.
Ben hep yolun hız limitlerine uyma taraftarıyımdır. Araba ile bile Konya'dan İstanbula 110-120 km/saat hızla etrafı seyrede seyrede giderim. Motosiklet olsa 100- 110 km/saat yaparım sanırım. Çook nadiren biraz yoklarım. O da biraz. Sonra stresli olduğunu farkedip hemen hızımı düşürürüm.
Kanuni hız limitleri zaten belli, hepimiz biliyoruz. Ancak trafiğin bazı zamanlar kendi düzeni, kendi akış hızı oluyor. O hızın çok altında kalmak da tehlikeli, çok üzerinde olmak da tehlikeli. Ben kendimi trafiğin düzenine göre belki çok az daha üzerinde olmaya göre ayarlıyorum.
En kıl olduğum sürücüler de mok var gibi basıp basıp tepede Eds'yi görünce sol şeritte bir anda frene asılan düşük iq.lu arabacı sürücüler.
O gün canım kaç istiyorsa, böyle sabit bir kaç yapılır sorusuna cevap bulamadım.
Yol müsait ise, uzun yolda cruise hızım 160kmh gibi, öyle söyleyebilirim. Ama her uzun yolda bunun yapılabileceği yer olmuyor, işte farazi uygun şartlar varsa. Demirköy'e kuzeyden kırklareli yolundan gidersem mesela Subaşı'na kadar söylediğim hızlarda gidiyorum, ama Subaşı Saray arasında yol iyi değil, orada 120-100 arası gibi gidiyorum.
Trafikle hareket ediyorsam trafikle aynı hız ve bir tık üstü arasında gidip geliyorum.
Genelde başlık okunur içerik okunmadan cevap verilir ama bu sefer kimse başlığa göre cevap vermemiş. Ben başlığa göre vereyim cevabı.
Yaş 50.ye dayandı kaç yapmamızı bekliyorsunuz?
100 ve 130 arası kendimi rahat hissettiğim hızda giderim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)