Sitede En Çok Görmek İstediğiniz Konu Türleri Neler ?
Hangi konuları okumaktan keyif alıyorsunuz ?
Şıklarda olmayan konu başlıklarını ekleyebilirsiniz..
Keyifli forumlar...
Sitede En Çok Görmek İstediğiniz Konu Türleri Neler ?
Hangi konuları okumaktan keyif alıyorsunuz ?
Şıklarda olmayan konu başlıklarını ekleyebilirsiniz..
Keyifli forumlar...
600 rr ile motora başlasam nasıl olur ? adlı konuları okumaktan keyif alıyorum.
harf aliyim.
Şıklar eklenmiştir. Teknik arızadan ötürü özür dileriz
Bu kadar kişi motosiklet kullanıyor iyi kötü herkesin ekipmanı var fakat kimse sahibi olduğu sırt korumasından,eldivenden,içlikten vs. bahsetmiyor varsa yoksa agv k-5,ls2,mt kimse başka kask kullanmıyor mu çok merak ediyorum?(tavsiye başlıklarından bahsetmiyorum zaten onlarada 3-5 kişi anca yorum yapıyor.)
Yeni çıkan motosiklet modelleri.
DIY konular.
Faydalı ürün incelemeleri.
Fırsat ürünleri.
eskiden her motoruna incik boncuk takan yazardı bizde bakardıkg erke motor toplama gerek restorasyon yazıları nolurdu yazar bilgi alısverisi yapardık cafe racer cılar cıktı bu duzen bozuldu .
bence en cok XXXX MOTORUMU KOMPLE YENİLİYORUM . olarak konular olmalı
Şimdiye Kadar Kullandığımız Motosikletler Hakkında Mini İnceleme Yazıları Yazalım.. şöyle bir konumuz vardı. Bunun ekipman versiyonu olabilir aslında.
Ekipman konusunda gerçekten detaylı incelemelere ihtiyaç var diye düşünüyorum. Katkınız için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
Değerli katkılarınız için teşekkür ediyorum
Motosiklet Modelleri üzerinde edilmiş Tecrübe Yazıları.
Artısı eksisi, hastalığı vsvs
HEPSİ.....
Başlangıç motosikleti kararsizlığı başlıklarına bayılıyorum.
Ekipman seçiminde yardımlaşma konusunu baya yetersiz buldum uygun butceli az çok kaliteli f/p urun tavsiyeleri yapulabilir
Aslında şıklar arasında en çok istediğim üç tane vardı ama sadece "Motosiklet Karşılaştırmaları" işaretledim."Motosiklet Karşılaştırmaları","Yeni Modeller","Test yazıları" zaten bir birine yakın başlıklar.
Yol trafik ve teknik konular görmek isterim arada kaldım
Forum altyapısı müsade edermi bilmiyorum ama.Her kullanıcı profilinde kullandığı motoru ve ekipmanları işaretleyebilse ve bu bir veri tabanında tutulsa.Bir ekipman için o ekipmanları kullanan arkadaşlardan fikir alsak.Yada imza kısmında bunlar yazsa kullan arkadaşlar birbirlerine daha kolay ulaşabilir.
E) Hiçbiri
Bilmiyorum bu tarz şeylerden sadece benmi keyif alıyorum ama youtubeda "Yol Hikayeleri" temalı videoları seyretmek keyifli oluyor. Hem teknik bilgi öğreniyorum hem gezen-gören insanların tecrübelerinden faydalanıyorum. Farklı farklı diyarları gezenler ufkumuzu genişletiyor. Forumda muhakkak çok gezen insanlar ya da şehiriçi kullansa bile anlatacak ilginç hikayeleri olan motorcular vardır.
Bir başka keyif aldığım kategori ise "Etkinlik-Gezi Fotoğrafları"
Bu forumda da "oyunageldim" ve "mesut hoca" baya aktifler bu başlıkta. Ama 127 bin kişilik forumda 2 kişi mi geziyor sadece? Haftasonu sahilde çay içmeye bile gitseniz paylaşım yapılması taraftarıyım. Çünkü mutlaka o basit geziden de öğreneceğimiz bir şeyler olur.
1. Ailemi nasıl ikna ederim?
2. ABS işe yarar mı, lazım mı?
3. Hangi 250cc?
4. 600cc ilk motosiklet
5. Sahibinden bu motosiklet bu para edermi?
6. Motosikletimden böyle bi ses geliyo? Ne olabilir?
7. Servis #@& istedi, daha ucuza nerde tamir olur bu?
8. Bişeylere gelen zam...
Okumaktan en çok keyif aldığım konu etkinlik gezi paylaşımları hepsinde ayrı bir hikaye sanki sen yaşamışcasına. 😌
Elektrikli janavarlar.
Kendin yap reçete'leri , ( DIY )
Şaft ve Kayış aktarmalı modeller ( ulaşılabilinir , küçük ve orta cc'ler. )
Bilhassa , " Bundan kelli , yeni üye " Arama " butonu kullanmadan konu açarsa bamlanır " başlığı. ( forumu çöpe çevirdiler. )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)