Ortalama bir motosiklet sürücüsünden daha iyi sürüyor musunuz?
A. Evet
B. Hayır
Ortalama bir motosiklet sürücüsünden daha iyi sürüyor musunuz?
A. Evet
B. Hayır
soru şu şekilde olsaydı daha iyi olurdu sanki;
"Ortalama bir motosiklet sürücüsünden daha iyi sürdüğünüzü düşünüyor musunuz?"
hocam!
ben tam ortalama sürüyorum, hanki şıkkı işaretleyeyim?
Vaziyet alın, birazdan burası rossilerle dolar..
hayır çünki motorum yok :D
ortalamayı düşürdüm yada yükselttim karar veremedim şimdi :D
Yabancı dil var mı abi..?
Eh işte derdimi anlatacak kadar..
İşimi görecek kadar biliyorum.
Antalya konya izmir manisa ofis iş ev felan işte.
Havada parande atıp, virajda kaskı yere sürtemiyoz öyle işte..
Çok güzel kullanırım.
Çünkü;
-Test imkanı bulduğum tüm motosikletler ile top speed denemesi yaparım.
-Makasa girer,dört tekerlileri ifrit ederim.
-Apaçiyim,her motoru limitine kadar zorlarım.
-Şöyle torku güzel bir motosiklet bulunca uzun yolda her araba ile kapışmaya çalışırım.
-Şehir içi trafiğinde araya-dereye girer çok risk alırım.
Sonuç;Yakında patlarım. Helvam fındıklı olsun.
Hocam bu biraz göreceli bir soru?
Neye göre kriter alacağız
Ortalama bir sürücünün vasıf lari nelerdir.
ortalama bi motosiklet sürücüsü olarak anlamadığım nokta , ortalamadan daha iyi ya da ortalamadan daha kötü sürdüğüme nasıl kanaat getireceğim, zaten herkes kendisinin ortalamadan iyi sürdüğünü düşünecektir yeni başlayanlar hariç.
son sorum - neden boyle bir anket..
Öyle olduğumu sanıyorum, evet apaçi gibi kullanıyorum ama boş yolda hızımı "genelde" sabit tutuyorum ve reflekslerime güveniyorum
ben sunu öğrendim hiç bir zaman iyi motosiklet kullanıyorum demiyceksin, herşey olabilir zaten işin güzelliği bu değilmi?
Övünmek gibi olmasın ama, orta yaşı geçmiş olmama rağmen, forum üyelerinin %99.99 undan kesin daha iyi pilotum. Türkiyede de tüm sürücüler içinde %95 lik dilimi geçerim. Yıllardır yaladık yuttuk motosikleti, adam gibi sürücü çok az, yarışlarda yada adam gibi gazlamalarda denk geliyor anca.
İki şehir arası gidebilecek kadar sürüyorum. Uzun yolda iyi olduğumu düşünüyorum, çok bir kondisyon kaybım olmuyor. Şehiriçi trafiğe girmiyorum, ama girersem de yapabileceğimi zannetmiyorum...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
hayır çünkü 4 gün oldu motoru alalalı
Bana kalırsa evet neden derseniz bana göre tek tekerde gitmek , her araya girmek , ön teker üzerinde durmak felan iyi sürücülük değil . İyi bir sürücüyüm çünkü trafik ışıklarına ve levhalarına uyuyorum , hız limitlerine uyup sinyal lambasının görevini yerine getirmesini sağlıyorum. )))
Yok virajda pegleri yere değdirmek felan tırt , kimse sonunda madalya takmıyor bunu yapınca ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)