Sizce en iyi commuter motosiklet hangisi,neden ?
Yamaha Ybr 125
Honda Cbf 150
Tvs Apache 150
Honda Cb 125 E
Honda Cb 125 Ace
Hero Hunk
Hero Glamour
Hero T Sport
Lifan Emisol
Bajaj Discover 125-150
Mondial Mh Drift 125
Mondial Mc-x 150
Bajaj Boxer 150
Mondial Mc-x 150
Salcano Wolf 125
CG 100-125-150 Serisi
Mondial Z-One
Asya Swift-R
Sizce en iyi commuter motosiklet hangisi,neden ?
Cg ve türevi klonları'dır.
Neden ; tartışmasız bakım işletim maaliyetleri, ulaşılabilirlik , torture testlerinin tartışılmaz 1. bir incisi^^ ( yurdum tıfıllarının neler ettiği gözler önünde ), yeter derecede konfor , yakıt ekonomisi , dayanıklılık , 0-100 km'ye kadar menzillerde iptidai ve en iyi ulaşım aracı.
Kullanıcısımıyım? = bayii'nin deyişi ile abi kendini millete güldürme demesi üzerine, altımda az sırıtması ve ilçemde hanzoların tercihinden dolayı Cub aldım pişmanım, keşke sade bi Cg alaydım.
Özet : Usturuplu kullanımda , torunlar dahi kullanabilir, tartışmasız en iyi platform.
Yazılanlar şahsi görüşüm olup , polemik ve sataşmaları mümkün mertebe göz ardı edeceğim (umarım)
Apaçi'leri savunacak duruma düşeceğim aklıma gelmezdi doğrusu^^
tabi ki ybr soru mu bu şimdi :D
ybr falan artık parasını hak etmiyor sağlam olabilir orası ayrı.
cbf de aynı şekilde geçin onları artık
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
MeTeYeDi
Neticede buda comm..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Kullanım olarak Cbf150 gerçekten konforlu ve çok rahat hissettiriyor kullanıcısını.
Performans beklemek Tabiki yanlış olur 100-150 cc motosikletlerden fakat TVS Apache performans konusunda hepsinden önde duruyor. Ybr cbf Apache kullanmış biri olarak söylüyorum. Apache'nin titreşimi kullanıcıda nispeten daha az olmasına rağmen artçı yüksek devirde baya fazla hissediyor.
Kullanıcı elciklere takacağı süngerle titreşimi elden kaybedebiliyor( ben öyle yaptım)
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/141781-yamaha-ybr-125-honda-cbf-150-tvs-apache-150-karsilastirma.html
Valla bir çok marka model var yukarıda..
Kullandığım markalar içerisinde kıyaslama yapmam daha doğru olur.
Ybr 125 ve Cbe 125 kullandım.
Benim tercihim: Honda CBE 125..
ybr cbf den başka commuter bilmediğimi farkettim.
önce üzüldüm, sonra bastım yebereye
Benim tercihim hero hunk olurdu Mondial Mh Drift 125 i kullandım oda ehliyet sınavında 15 dakka ancaktır
Bunlardan birisini tercih et deseler parasını vermek şartı ile...hero hunk alırdım
Listede ki ilk iki motor, geçmişin kralları. Fakat devrini dönemini tamamlamış modeller.
Şahsi fikrim ,Yeni Kral Bajaj
Hiçbirini kullanmadım ama hepsinin kullanıcı yorumlarını okuduğumda aklıma gelen ilk isim ybr 125. Nedeni ise sağlamlığı ve kullanıcı dostluğu. Belki türkiyede fiyatı çok yüksek ama gene de ybr125 bence en iyisi
en ağar basan ybr
bence hiçbiri. ybr'nin avrupada sattığı custom modeli olsaydı onu işaretlerdim. o da olmadığına göre pulsar ns 150
Ybr
Sağlamdır
Kolay kolay sıkıntı çıkarmaz
Yedek parça boldur,fiyatı uygundur
Temiz bakarsan evladiyelik
Kahır ve yükünü çeker
Koltuklarını sevmiyorum
4 mevsim binersin
Tamircilerin en nefret ettiği motosiklettir
Antalya'nın sıcağında,karadenizin yaylalarında rahatça gezersin
Dünya turunu çıkabileceğim bir motosiklet ybr
Mcx 150, hem diğerlerine göre güçlü, hem arka fren disk, hem parça-servis çok ucuz. Hemde motor hacmini yükseltmeye müsait.
ybr kraldır. hatta iki dijital gosterge var diye ilk motoru hintli olan yeni yetme comezler ybrye laf ediyorlar bazı platformlarda.
siz suya fu derken ybr dunya turuna cıkıyordu.
ha fiyat kazık,ama yapacak bisi yok. 4000 olsun baska commuter satılmaz bu ülkede.
canını oku,tık demez. oyle yahsi bir cengaverdir
cf moto nk 150 yi de eklemenizi rica ediyorum. nedeni, günümüz teknolojilerinin çoğunu barındırıyor. tasarımı hepsini döver.
ayrıca ybr gibi, teknolojisi fu pardon su değirmeninden hallice motorlar en iyi olamazlar. en sağlam olabilir ama iyi olmak için sağlam olmak yetmez. yoksa hala trafikte sağlam olarak dolaşan şahinler yılın otomobili seçilirlerdi. kıps.
5 yıl sonra mondial denen firma cf motoyu hic edeceği icin ybr ile kıyaslamaya değmez.
mesela ybr stabil gider,hızı,gücü,frenajı dengelidir. kullanılan malzemeler kalitelidir. ama ornek verdiğiniz sahinlerin kazalarda akıbeti ortada.
ha dijital gosterge,enjeksiyon vb olsa zaten fiyat mt 125 gibi olurdu. kısacası senelerdir piyasada olan bir motosikleti 1-2 sene sonra,ne idüğü belirsiz servisleri olan,piyasada olup olmayacağı mechul olan bir motosiklete tercih ederim.
sizin gorusunuze de saygı duyuyorum. kıps,mıps,cıs
MaaşAllah bugüne kadar bu acemi sürücüye kadar hiç bir sıkıntı çıkarmayan, hem uzun yola hem şehiriçine giden motosiklet olduğu için oyum Bajaj Boxer'dan yana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)