ankette Lifan KP150 göremedim
Yamaha Ybr 125
Honda Cbf 150
Tvs Apache 150
Honda Cb 125 E
Honda Cb 125 Ace
Hero Hunk
Hero Glamour
Hero T Sport
Lifan Emisol
Bajaj Discover 125-150
Mondial Mh Drift 125
Mondial Mc-x 150
Bajaj Boxer 150
Mondial Mc-x 150
Salcano Wolf 125
CG 100-125-150 Serisi
Mondial Z-One
Asya Swift-R
Tabi ki de Hero Hunk soru mu bu şimdi
Dünyada ybrden başkası yalan !
Güzel bir konu hortlamış.
4 gün kadar bir arkadaşımın CB125E motosikleti bende kalmıştı.
Emanet mal olduğu için çok kullanmadım ama keyifli bir motosikletti.
CBF 150,ben bu commuter motoru 3 yıl kullandım,peki neden CBF 150, almadan önce çevreme baktım ,şehirdeki kuryeler ,paket servisi yapanlar, eczacı kuryeleri,bunlar CBR 150 kullanıyorlardı, hatta bazı kuryeler ile birebir konuşup bilgi aldım,hepsi motorun performansından çok memnundular, sonuçta ticaret yapan kişilerin tercihi idi, arıza, problem çıkaran bir motosikleti tercih eezler diye düşünüyordum,2012 yılında aldım CBF 150 yi ,3 yıl kullandım, çok memnun kaldım, şimdi 660 CC bir motosiklet kullanıyorum,bir gy 150 CC bir motosiklet alıcak olsam yine CBF 150 alırım,ben CBF 150 ye 50 bin km bindim hiç arıza yapmadı,hatta lastiği bile patlamadı
İçlerinde en sağlamı , en konforlusu tartışmasız cbf150..
Yamaha ybr 125'dir tartışmasız 2. Olarakda cbf. Şekil olarak apachi cok iyi japon istemezsen bokser cok dayanıklı diyorlar. Bajaj V15 de fena değil. Şehir dışı gün ici kuryelerde ybr 125 var hep izmirde. Tek tük cbf gördüm.
Ama şöyle bişi var bi arkadaşta tvs apaci vardi 150 lik içinden geçiyordu motorun banamısın demiyordu
2 yil ybr 2 yil cbf kullandim hangisi oldugu fark etmez ama saglam olan hangisi dersen ybr konfor olarak cbf
cinli hintli tayvanli daha cok firin ekmek yemeleri lazim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)