uzun ömürlü, atik, az yakan, dikkat çeken bir maxi scooter istiyorsanız, kendi motorum olan Piaggio xevo 250 yi öneririm, kendisi italyandır ve dediğim gibi çok uzun ömürlüdür, düzenli bakımları yapıldığı sürece. Çin, japon, kore vb ile uğraşmayın.
SYM - MAXSYM 400i
SYM - JOYMAX 250
SYM - GTS EVO 250
PIAGGIO - X10 350
YAMAHA - XMAX 250
YAMAHA - IRON MAX 250
YAMAHA - XMAX 400
HONDA - FORZA NSS 300
SUZUKI - BURGMAN 200
SUZUKI - BURGMAN 400ZA
KAWASAKI - J300
KYMCO - XCITING 250 Rİ
KYMCO - DOWNTOWN 300İ
KYMCO - XCITY 400İ
uzun ömürlü, atik, az yakan, dikkat çeken bir maxi scooter istiyorsanız, kendi motorum olan Piaggio xevo 250 yi öneririm, kendisi italyandır ve dediğim gibi çok uzun ömürlüdür, düzenli bakımları yapıldığı sürece. Çin, japon, kore vb ile uğraşmayın.
İron max candır
Scooterım yok ama Peugeot satelis 500'ü beğeniyorum
Honda forza ile ironmax arasında gidip geliyorum. Bir el atın şu işe dostlar. Kullanım amacı İstanbul git gel 60 km çevre yolu e5 aktif kullanım . Kırk yılda bir artçı ile gezme.
Ironmaxin piyasası iyi forzanın konforu önde. Honda servislerine olan tanışıklığım da beni forzaya çekiyor.
Pürüzsüz motor istiyorsanız Honda derim.
Ben eylül 2017 de xmax 250 abs aldım bin pişmanım az daha koy forza abs li al. Xmax öküz gibi yakıyor ama tospa gibi gidiyor 120 den sonra çok vasat konfor 0. satıp kymco xciting 400i yada forza almayı düşünüyorum
Xciting 250r fiyat / performans motosikletidir. Bu iyi diğerleri kötü demek değil. Çok rahat bir scooter, şehir içinde az yakar, uzun yolda hırpalamaz.
Bende de piaggio xevo var ama sanırım maxiden midiye geçmek lazım. Benzin fiyatları malum, ihtiyaç sadece şehiriçi oldu artık.
Scooter motorlara Yamaha Nmax 125 ile başladım.Ardından Yamaha Xmax 250 ye geçtim.Şu andada Piaggio X10 350 kullanıyorum.
Maxiscooter seviyesindeki en konforlu ve tarzı özel motor x10 diyebilirim.İlgilenenlere bilgi ve karşılaştırma sağlayabilirim.
Joymax kullanırım sonradan farklı motora geçersem bu X10 olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)