Anket: Siz olsanız ne karatir verirdiniz?
- Katılımcı sayısı
- 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Beklerdim, kafa grenajını iki kez söktürmezdim.
-
Beklemezdim, ikinci parça servis ücreti ile değiştirilsin derdim.
-
Beklemezdim, ikinci servis ücretini kabul etmezdim.
-
Beklemezdim ikinci parçayı başka yerde taktırırdım.
-
Beklemezdim ikinci parçayı kendim takardım.
Honda TR, 2 Kere Yedek Parça Beklemek,Servis Ücreti (Siz Olsanız Ne Yapardınız ??)
Reklamlar
-
Arkadaşlar Merhaba,
Daha önce açtığım bir konu başlığında belirttiğim gibi Honda Forza motorumla yaptığım ufak kazanın izleri silinsin diye servise bırakmıştım.
Değiştirilmesi gereken parçalar;
Sol ön grenaj, sol arka kuyruk, sol marşpiyel olarak çıktı.
Hazır servise girmişken daha önce çizilen sağ ön grenajı da değiştirmek istedim ancak sol tarafa göre 600 TL daha pahalı olunca vazgeçtim haliyle.
Birkaç gün sonra aklımda kalacağına Honda'ya şikayet yazmaya karar verdim. Sağolsunlar sağ fiyatını sol fiyatına indirdiler.
Tabi iki ayrı sipariş oldu ve teslim tarihleri arasında en iyi ihtimalle 2 hafta var.
Motor zaten 1 ay kadar yattı serviste..
Önümde iki seçenek var.
1- Önümüzdeki hafta sol grenajları değiştrip motoru teslim alacağım ve sağ parça gelince cüzi bir servis işçiliği ödeyerek onu da taktıracağım.
2-Sol grenajın da gelmesini bekleyeceğim iki siparişi tek işçilik ücreti ile yaptıracağım, ve böylelikle motorun ön kafa grenajı üst üste iki kere sökülüp takılmamış olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Yok mu fikriniz motosiklet.net
Reklamlar
-
Geçmiş olsun ben motorumun yatmasını istemem çinli driftin motor parçalarını getirtmem 1 hafta almamıştı nasıl bu kadar parça bekleniyor anlamıyorum
-
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Soruya gelince de, çok değişken var. Motorun 2 hafta daha yatması sizin işlerinizi aksatacak mı? Başka aracınız var mı? Veya ikinci parçayı takmak için alacakları işçilik ne kadar?
Eğer gerçekten cüzi bir miktar ise ve motorunuzu aktif olarak kullanıyorsanız bence alın, parça gelince tekrar götürür bi günde taktırırsınız...
-
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Soruya gelince de, çok değişken var. Motorun 2 hafta daha yatması sizin işlerinizi aksatacak mı? Başka aracınız var mı? Veya ikinci parçayı takmak için alacakları işçilik ne kadar?
Eğer gerçekten cüzi bir miktar ise ve motorunuzu aktif olarak kullanıyorsanız bence alın, parça gelince tekrar götürür bi günde taktırırsınız...
Hocam çok teşekkürler,
Aslında motoru kullanmıyor olmamın bana bir zararı yok.
Sadece yeni alındığı ve keyfini süremediğimden acele ediyorum. İnsanın aklı da kalıyor, güneşin altında beklemesin diye üst brandasını da aldım napıyım.
cüzi bir miktar ne kadar bilmiyorum açıkçası, esas düşündüğüm oyuncak edicez orda sök tak bi daha sök bi daha tak olcak ustalara...
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ben motorumun yatmasını istemem çinli driftin motor parçalarını getirtmem 1 hafta almamıştı nasıl bu kadar parça bekleniyor anlamıyorum
Sağolasın..
Umarım bu sorunun cevabını bilen vardır ve hepimizi aydınlatır...
-
-
hangi servis?
Cebinizden karşılayacaksanız keşke yetkili servise bırakmasaydınız gerek yok.
Boyatırdınız grenajları 1 2 günde devam ederdiniz, Bakıncada anlaşılmazdı boya rahatsızlık vermezdi. Değer kaybetme açısından değişim daha kötü.
hemde aradakı fark bile 600tl olabiliyora kimbilir ne kadar grenajı
Birde motorun serviste yatması parça sök taktan daha kötü bence. Ne şartlarda duruyor, kullanan varmı diye ben korkuyorum.
-
berkay3212 adlı üyeden alıntı
hangi servis?
Cebinizden karşılayacaksanız keşke yetkili servise bırakmasaydınız gerek yok.
Boyatırdınız grenajları 1 2 günde devam ederdiniz, Bakıncada anlaşılmazdı boya rahatsızlık vermezdi. Değer kaybetme açısından değişim daha kötü.
hemde aradakı fark bile 600tl olabiliyora kimbilir ne kadar grenajı
Birde motorun serviste yatması parça sök taktan daha kötü bence. Ne şartlarda duruyor, kullanan varmı diye ben korkuyorum.
İzmir Yükseliş Honda Servisi.
Orada çalışan arkadaşlar baya ilgili (Emre ve Ümit Bey'ler)
Ama yetkileri sınırlı olduğu için bir yere kadar yardımcı olabiliyorlar.
Aslında parçaları sipariş edip garajda bekletebilirdim motoru ama olmadı, sonra da kaldı öyle..
Motorun üstüne branda alıp örtmeseydim günlerce güneşin ve yağmurun altında kalacaktı. İzmir Yükseliş'in en büyük saçmalığı bu zaten, motosiklet çöplüğü gibi gözüküyor.
İşe gidip gelirken her gün bakıyorum, yerinden kıpırdatılmıyor, tek brandalı motor benimki olduğu için hemen göze çarpıyor zaten
Kazadan hemen sonra bir kaç grenaj tamircisi ile görüştüm, 1000 TL ye hallolur falan dediler...
Orjinal parçaları takmak daha mantıklı geldi, satacağım zaman da orjinal parçalardır diye başımı öne eğmeden söylerim diye düşünüyorum ..
Sol ön grenaj 150 TL
Sağ ön grenaj 650 TL
Gibi saçma bir rakam çıkartmıştı sistem.
Honda TR şikayetimden sonra düzeltti problemi.
HamzaBey95 adlı üyeden alıntı
Ustalar da ondan ekmek kazanıyor
Dediğiniz doğru ama bu ustalar yetkili servis olduğu için sabit maaş :(
Aynı iş iki kere geldimi gönülsüz olur diye korkuyorum.
-
Takacak birşey yok grenaj değişimi o kadar zor birşey değil. ucuzmuşta doğrusunu yapmıssınız. Ben 2013 cbr250r'de cok grenaj değiştirdim oda epey ucuzdu 100tl falandı grenajları. Ama servise bırakmadım hiç öyle gezdim geldiğinde de gittim takttırdım. Bence servislerin yedek parça temininde etkisi var. Bazıları pek takip etmiyor sanırım.
-
Kesinlikle öyle takip etmiyorlar, malzeme nerde diye soruyorum, nerde tıkanıyor bu sistem?
Yolda
Gümrükte
Fabrikada
Dağıtımda
??
Hiçbir bilgi alamıyorum
-
cagiran adlı üyeden alıntı
Kesinlikle öyle takip etmiyorlar, malzeme nerde diye soruyorum, nerde tıkanıyor bu sistem?
Yolda
Gümrükte
Fabrikada
Dağıtımda
??
Hiçbir bilgi alamıyorum
3 yıl İzmir/Yükseliş Honda ile muhattap olmak zorunda kaldım. Çok şükür motor alana kadar her şey güzel hatta süper. Ama iş arızaya gelince pek verim alamıyordum. Sonunda kurtuldum
-
coldboy35 adlı üyeden alıntı
3 yıl İzmir/Yükseliş Honda ile muhattap olmak zorunda kaldım. Çok şükür motor alana kadar her şey güzel hatta süper. Ama iş arızaya gelince pek verim alamıyordum. Sonunda kurtuldum
Açıkçası benim değindiğim nokta tam anlamıyla Yükseliş ile alakalı değil.
HondaTR den kaynaklanıyor bu yedek parça mevzusu
Yükselişin tek sıkıntısı kapısının önündeki motosiklet çöplüğü
-
ben olsam napardıım. beklemeye devam ederdim beklerken de düşünürdüm, bugünler için 2. motor olmassa böyle olur işte diye..
-
-
yaptırmak konusunda kararlısın anladığım kadarıyla ben olsam 1. seçenekten yana tercih kullanırdım.
-
02 Haziran 2016, 19:52
Hayret, parçalar bu hafta da gelmedi..
Bukra işalla!!
-
02 Haziran 2016, 19:59
-
03 Haziran 2016, 19:03
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
-
06 Haziran 2016, 10:07
Çılgın bekleyiş devam ediyor
Kaskınıza taş değmesin, kuş pislemesin.
-
06 Haziran 2016, 10:55
Hiç uğraşma. Eğer stoklarında yoksa en iyi ihtimal 1,5 ayda geliyor. Yurt dışından parçaları kendin sipariş et. Ben yetkili servisten parça beklemeyi yıllar önce bıraktım.
-
06 Haziran 2016, 11:07
hacı bilinmekte olan şikayet sitelerine yaz. İnşallah sonuç alırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler