Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?
ee hani nerede anket ??
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
mobilet istemem hemde leylek kasa hiç istemem
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
supersport istemem. enduro yada naked isterim
bu arada anket yeni geldi
o zaman Commuter Moped ve Cruiser istemem diğerleri olur
Evet mobilet veya şu cuplar. Ne gıcık tasarım.
mopedlerden hoşlanmam. sesleri çok gıcık ediyo adamı.
Live to ride,ride to live
Scooter istemem, maxi mega hiper hiç farketmez. Hiç binmedim çok korkuyorum scooter kullanmaktan, yatarken altını sürtüp düşerim falan maazallah...
Adminim bence moped te ekle oraya
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Touring istemem motosiklete hükmetmem, kıvrak olmam lazım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
gırosss ıstemem o hangısı oluyor kros seymnı ;enduromu??
Yeni yine yeniden
moped mi? çok çektim ondan tamam az benzinle çok yol gidiyo ama iki kişi dolaşmayı unut rampalarda o seni değil sen onu taşıyosun. cummuter nispeten daha güçlü.
şunu istemem , bunu istemem ..para var da sanki alabiliyoz..
ama valla yaa ,yanımdan her geçişlerinde sesiyle kulağımı tırmalayan mobiletleri istemem heralde..gürültü kirliliği başka bişey değil helede bazılarının egzosu da patlak oluyo sormayın gitsin.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
her motorun kullanım tarzı ve limitleri vardır
motorda nekadar bilgili olursan okadar rahat kullanırsın...
ama ben hızlıyım, bana scooter gider dersek olmaz. viraj yapamazsın scooterlan, yapsanda hemen kayar... yani tarzını bul ve paran yetiyorsa kullan.
para para para ne kötü bir icat bu yafff....
hiç farketmez açıkçası.. Balıkesirde kiraladığım mopetten de, ehliyet sınavı öncesi kullandığım cruiserdan da, sevgili Burgman'ımdan da cbr 600f'ten de çok memnun kaldım. İki teker üzerinde rüzgar yemek, motor hacmi ve şasisi ne olursa olsun zevkli bir uğraş.AyrıcaAitho arkadaşımızın korkusunu yersiz buluyorum zira scooter motoru artık her türlü sıfatta karşımıza çıkabiliyor (Dorado V5 veya Kanuni Deer152 gibi) bir de kendisine burdan nanik yapıyorum ve poligona hayırlı olasıca yepisyeni Zealsun'ıyla gelmesini rica ediyorumaitho adlı üyeden alıntı
süpersport tipinin istenmeme oranı bana biraz garip geldi
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
Millet tırsıyo tabi Amerika'da adam haftasonu piste gidip basmak için alıyo süperspor motoru, zenginlik başka şey tabi.Bizde basacak yer yok, İstanbul park burnumuzun dibi ama ateş pahasıdır kirası...tabi kiralıyolarsaistanbul adlı üyeden alıntı
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Sport Touring e oy veren yok. demekki herkez Sport Touring istiyor
kedi ciğer olayı gibi sankiistanbul adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
Valla benimde bir ailem ve kızım var...Süpersport laradan değil verdikleri hız zevkinden tırsıyorum....istanbul adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)